- 147,657
- 188,354
- 113
dostum senin yeni yasağın kalkmadı mıaaaa her konuyu nefessiz takip edip milletten para dilenen arkadaşlar da burdaymış
Huzur kaçırmak mı istiyorsun.
dostum senin yeni yasağın kalkmadı mıaaaa her konuyu nefessiz takip edip milletten para dilenen arkadaşlar da burdaymış
Hiç bir konuda böyle yorum yapamazsın dost kimden bahsettiğini isim olarak belirt ortalığa laf atma lütfen. Biraz dikkatli olalım yorum yaparkenaaaa her konuyu nefessiz takip edip milletten para dilenen arkadaşlar da burdaymış
Niyet ettim kavga etmeye hashshs@tahir1603 puahahah gel hele gel
Birisi üstüne alınmış zaten dost bi önceki sayfadaHiç bir konuda böyle yorum yapamazsın dost kimden bahsettiğini isim olarak belirt ortalığa laf atma lütfen. Biraz dikkatli olalım yorum yaparken
Rakip sağlık molası aldıMaça odaklanın tat kacirmayin Beyler yav
ama kırdırıyoruzRakip sağlık molası aldı
Ne alakası var dostum. Hakeret mi etmişim. Milletten para talep ederler her konuda onda sorun yok ama benim bunu söylemem mi sorundostum senin yeni yasağın kalkmadı mı
Huzur kaçırmak mı istiyorsun.
Kusura bakma Bol şansın olsun agaRakip sağlık molası aldı
Aynen admin uyardi zatenBirisi üstüne alınmış zaten dost bi önceki sayfada
evet senin bunu söylemende sorun varNe alakası var dostum. Hakeret mi etmişim. Milletten para talep ederler her konuda onda sorun yok ama benim bunu söylemem mi sorun
Ban yicen şimdi bedava kardo uzatma s.etNe alakası var dostum. Hakeret mi etmişim. Milletten para talep ederler her konuda onda sorun yok ama benim bunu söylemem mi sorun