- 11,658
- 11,934
- 113
İy0 ı meto getirdi şaka maka stadda az daha soyunup sahaya atladı😂@Lazistan08 verdi bütün maçları. Ramazan ayından sonra kurs acacak kendisi öyle karar almış
İy0 ı meto getirdi şaka maka stadda az daha soyunup sahaya atladı😂@Lazistan08 verdi bütün maçları. Ramazan ayından sonra kurs acacak kendisi öyle karar almış
Zırto mu? O nedir ağam?Hade len zırto dalga geçme biz toyuz daha 😂
Acsın bugun dagıttıklarını kursıyerden rahatlıkla cıkarır 😀@Lazistan08 verdi bütün maçları. Ramazan ayından sonra kurs acacak kendisi öyle karar almış
Tatlı çocuk demek 😂Zırto mu? O nedir ağam?
Guncelleme geldı ppDün Galatasaray
Bugün A.Madrid maçından
En az söylüyorum 200 k gitti aptallık
Neyse azı bulalımda çoğu hallederiz
Juveye mi oynadınDün Galatasaray
Bugün A.Madrid maçından
Bugün dağıttıgımız hayır hasanatlar işe yarayacakmı dersin @BySwiggerAcsın bugun dagıttıklarını kursıyerden rahatlıkla cıkarır 😀
Hayır gs oynamadım güvenemeyipJuveye mi oynadın
Sadece bana verdıgınle cennetın kapısı 10 cm aralandı gerısını bılememBugün dağıttıgımız hayır hasanatlar işe yarayacakmı dersin @BySwigger
Takılı kalmanın anlamı yok.Dün Galatasaray
Bugün A.Madrid maçından
A.Madrid yapGuncelleme geldı pp
O az önce ki ofsayt pozisyonunda işe yaradı. Maçı izlemedin mi?Bugün dağıttıgımız hayır hasanatlar işe yarayacakmı dersin @BySwigger
Maçı vermeyecegi belliydi ama bu kadar da iyi oynamasını beklemiyordukHayır gs oynamadım güvenemeyip
Konuyu takıp edenler yapsın yoksa odul yok @BySwigger roll kuralı belırtA.Madrid yap
Bu pp infoya girer tezcan isim verme dedik 😂😂
Sen hakana dua et paranın kokusunu almasaydı yatardı kuponBugün dağıttıgımız hayır hasanatlar işe yarayacakmı dersin @BySwigger
Benimle ne alıp veremediğiniz var soruyorum sadeceSen hakana dua et paranın kokusunu almasaydı yatardı kupon