- 5,848
- 5,842
- 113
Bu arada parayı buldun mesajlara dönmedin yazdım onuda kara listeye eklendin neyse hayırlı ramazanlar sahur yapıp yatalımLa yok eski olan durumlar yüzünden o konuya girmek istemiyorum artık
Bu arada parayı buldun mesajlara dönmedin yazdım onuda kara listeye eklendin neyse hayırlı ramazanlar sahur yapıp yatalımLa yok eski olan durumlar yüzünden o konuya girmek istemiyorum artık
La ne parası 2 kuruş para aldik oda gitti zatenBu arada parayı buldun mesajlara dönmedin yazdım onuda kara listeye eklendin neyse hayırlı ramazanlar sahur yapıp yatalım
2 kuruşun 1 kuruşunu bana atmalıydınLa ne parası 2 kuruş para aldik oda gitti zaten
Tahire attim la adam son 1 ayda kaç defa destek oldu bana puaha2 kuruşun 1 kuruşunu bana atmalıydın
Auta vurdu .. ortaya bıraksa gol olacakSamsun penaltı kaçırmasa iyidi
Eee bende oldum hani kardeştikTahire attim la adam son 1 ayda kaç defa destek oldu bana puaha
Param yok kazanırsam veririm sanadaEee bende oldum hani kardeştik
Yazık olduAuta vurdu .. ortaya bıraksa gol olacak
Bunu diyen 51635188173 kişisin bakalım göreceğiz 😃 dur güzel bişey buldum onu atıcamParam yok kazanırsam veririm sanada
Samsun bi türlü kazanır reis ya rakibi kötü takımYazık oldu
PuahahaaBunu diyen 51635188173 kişisin bakalım göreceğiz 😃 dur güzel bişey buldum onu atıcam