- 22,158
- 11,427
- 113
40 ı sokarken adelesi attığı için sayilmamis diyorlar40 attı dost kupona yansıdı bile kazanç olarak korkutma adami sofascore da 40 di
40 ı sokarken adelesi attığı için sayilmamis diyorlar40 attı dost kupona yansıdı bile kazanç olarak korkutma adami sofascore da 40 di
Serbest atıştan attı hangi Adele la40 ı sokarken adelesi attığı için sayilmamis diyorlar
Akına üzüldüm ya,,kıl payı iki asiste. Gitti...7-8 tane hücum ribaundu çözer belki. Şans bakalim. Dün gece @akin1996 dosttan gördüm de deniyim dedim
Şarkıcı olanSerbest atıştan attı hangi Adele la
JzjemdjwnsŞarkıcı olan
Çok uzak olmayan bı zamanda almıştı diye hatırlıyorum onu geçtim belki bizim için alır ilk olur awkBiride demiyo ki jokic en son ne zaman 20 rib almış
İşi ne alsın awmÇok uzak olmayan bı zamanda almıştı diye hatırlıyorum onu geçtim belki bizim için alır ilk olur awk
Olm uyicaktım yaÇok uzak olmayan bı zamanda almıştı diye hatırlıyorum onu geçtim belki bizim için alır ilk olur awk
4 maç önce cavs macinda almış.İşi ne alsın awm
O kim derim benBiride demiyo ki jokic en son ne zaman 20 rib almış
S.ktir git uyu banane awkOlm uyicaktım ya
KalktıSana kardeşim dedik sen başkasın bı soyadimiz farklı xd
Aldırtıtız knkaÇok uzak olmayan bı zamanda almıştı diye hatırlıyorum onu geçtim belki bizim için alır ilk olur awk
Dddİşi ne alsın awm
9-5 dim eve gireli 20 dk oldu adam mesaj atıyo manitadan çok görüyom çavoyuO kim derim ben))
Naptın ,uyumamissin gene nasıl ise gideceksin
Sabonis vs jokic rib savaşlarıOlayimiz farkın fazla açılmayip jokicin sahada kalması. Burda da iş kings e düşüyor. Hayırlısı ya bu saatten sonra
Pavyonda ezersin sen engel olmam lazımS.ktir git uyu banane awk