- 66,361
- 32,232
- 113
Detroit maçıda öyleydi bize lazım olsa 3 4 atak kullanmazlarBos macı son 2:30 da 20 sayı cıktı
Detroit maçıda öyleydi bize lazım olsa 3 4 atak kullanmazlarBos macı son 2:30 da 20 sayı cıktı
Cekılıs yasak sen ıstedıklerıne yaz dm kımse takmazDostlar 780 lira faturam var sayfa başından beri baktım 5 kişisiniz 2 kişi cekicem çekiliş ile çıkmayan arkadaşlar gönül koymasın gönül isterdi ki hepinize atayım. Eğer gelirse çekiliş ile 2 kişi cekicem inanmayan falan olursa faturayı oder ss ini atarım buraya toteminize saglik
Kral benim bildiğim en çok takip edenlerin hakkı dır ama yinede sen bilirsinDostlar 780 lira faturam var sayfa başından beri baktım 5 kişisiniz 2 kişi cekicem çekiliş ile çıkmayan arkadaşlar gönül koymasın gönül isterdi ki hepinize atayım. Eğer gelirse çekiliş ile 2 kişi cekicem inanmayan falan olursa faturayı oder ss ini atarım buraya toteminize saglik
Dost sahtiyanin rollingine etkinliğine bende cok katıldım hiç alamadım 😂Sahtiyan bana vermedi burdan alak bari
Sen ıstedıklerıne yazarsın kımse alınmazÇekiliş yasaksa ulaşırım 2 kisiye
3 gündür veriyo arkadaşlar a beni es geciyoDost sahtiyanin rollingine etkinliğine bende cok katıldım hiç alamadım 😂
O işine gelene atar reisDost sahtiyanin rollingine etkinliğine bende cok katıldım hiç alamadım 😂
Izliyorum sokmuyor aw hocası biBırazdan gırecek @savaskurt nerdesın
Bizim oyuncunun sirt numarası ney aiscore da göremedimSon 8 dk kala gırer muhtemel
2Bizim oyuncunun sirt numarası ney aiscore da göremedim