- 6,642
- 2,838
- 113
Dost iş görüşmesine geldim o yüzden bakamadım geçmiş olsunBasket 15 olmuş cidden yazık oldusağlık olsun rokete odaklanırız
Dost iş görüşmesine geldim o yüzden bakamadım geçmiş olsunBasket 15 olmuş cidden yazık oldusağlık olsun rokete odaklanırız
Bende ayniydim bir ara 6 ay boş dolaştım1 aydır işsiziz form doldurdum bakım alacaklarmi
Vallahi İlk defa bu kadar boş kalıyorum bakalım hayırlısı tekrardan geçmiş olsun inşallah roketi tamamlarsınBende ayniydim bir ara 6 ay boş dolaştım
Bol şans olsun diyelimVallahi İlk defa bu kadar boş kalıyorum bakalım hayırlısı tekrardan geçmiş olsun inşallah roketi tamamlarsın
kaç adım olacak dost roketteBol şans olsun diyelim
Çevrim bitene kadar herhaldekaç adım olacak dost rokette
2027 gelsinElektrik gitti bugün başıma gelmeyen kalmadı varya 2026 2025 daha kotu girdik
Odaha bol olur eminim2027 gelsin
İnşallah alınırsın bol şanslar hayırlı işler kral1 aydır işsiziz form doldurdum bakım alacaklarmi
tamam dostYarım saat oldu çekim hala beklemede
3 adım Ana para bize yetiyor çevrim içinkaç adım olacak dost rokette
Hadi bol sans diger mac cok kötü kaçtı tek gol gelseydi3 adım Ana para bize yetiyor çevrim için
üye olmayan zor bulursunMasterbetting üyeliği olmayan varmı güzel bonus ekleyecek yarıya yarıya kirisirik zor durumdayim vallahi
He eyi bonus vardı şöyle tanıdık biri olsa 1 o 5 yap 5 çek yarıya yarıya kirisirdiküye olmayan zor bulursun