- 21,681
- 2,651
- 113
Tainan basss
kesene bereket dost bol sanslaeÇekip roket alicaz çevirir çekersek takip eden 4 kişi belli. Güzel bir dağıtım yaparız.
@Devecibey
@alkansglm
@canow1
@Hyper28
2.5 a 2.5 alicam geri kalan lazım. Şu ana kadar takip için emeğinize sağlık. Devam edelim
Ulan freebet gelir miGol de geldi güzel kuponlar birden hep gelmeye başlayınca hepsi gelmeye başladı
Eyvallah dost ilk başta iki sayfa tek başıma yazdım pu ha ha ha haÇekip roket alicaz çevirir çekersek takip eden 4 kişi belli. Güzel bir dağıtım yaparız.
@Devecibey
@alkansglm
@canow1
@Hyper28
2.5 a 2.5 alicam geri kalan lazım. Şu ana kadar takip için emeğinize sağlık. Devam edelim
Freebet gelirse direkt 4x400 yapalım rokete bulaşmadan. Şu handikapla futbolu getirtelim mademUlan freebet gelir mi
Freebeti getircezÇekip roket alicaz çevirir çekersek takip eden 4 kişi belli. Güzel bir dağıtım yaparız.
@Devecibey
@alkansglm
@canow1
@Hyper28
freebet de gelirse tadından yenmez cUlan freebet gelir mi
basket hızlı sonuçlanıyor diye oynuyoruz benceEn mantıklısı basket oynamamak ama dayanamıyoruz
Ana para 5 kat çevrim freebet 3 maç 1.60 Ana para kaybederse freebetden devam alan sınırlaması yok futbol basketbol voleybol tenisbu roketin şartları ne oluyor
Oo güzelmiş vallahi broket ama ben no bonusumAna para 5 kat çevrim freebet 3 maç 1.60 Ana para kaybederse freebetden devam alan sınırlaması yok futbol basketbol voleybol tenis
Ondan ziyade min oran 1.70 1.80 oluyor diye oynuyorum ben. Hem hızlı hem oran yüksek yazı tura gibi bişeybasket hızlı sonuçlanıyor diye oynuyoruz bence![]()
evet oranda önemli futbolda 1.70 bulmak zor ve riskli üstüne 90dk bekleOndan ziyade min oran 1.70 1.80 oluyor diye oynuyorum ben. Hem hızlı hem oran yüksek yazı tura gibi bişey
Doğru dost puhahahaevet oranda önemli futbolda 1.70 bulmak zor ve riskli üstüne 90dk bekle![]()
gelicekkgelirmi 1 gol daha be