Bol şans@bella dosta teşekkürler sonuca ulasirsak takip eden 2 kişinin dmsini yakarız
Bol sanslar@bella dosta teşekkürler sonuca ulasirsak takip eden 2 kişinin dmsini yakarız
Bol şanslar dost@bella dosta teşekkürler sonuca ulasirsak takip eden 2 kişinin dmsini yakarız
Bol şanslar dostum@bella dosta teşekkürler sonuca ulasirsak takip eden 2 kişinin dmsini yakarız
Bol şans kardo@bella dosta teşekkürler sonuca ulasirsak takip eden 2 kişinin dmsini yakarız
Kazanırsam sırayla gidiyorum rol açanlara aklımdakilere birgün yazarım kral@bella bir gun benim dm ide yak dost
Bol şanslar dostum@bella dosta teşekkürler sonuca ulasirsak takip eden 2 kişinin dmsini yakarız
Okan hadi basar kendi adına forumun şanssızlığı gitsin artık@bella dosta teşekkürler sonuca ulasirsak takip eden 2 kişinin dmsini yakarız
Rol aciyoruzda basaramiyoruz ne bahtsizlik varKazanırsam sırayla gidiyorum rol açanlara aklımdakilere birgün yazarım kral
Düşünmen yeterKazanırsam sırayla gidiyorum rol açanlara aklımdakilere birgün yazarım kral
Sira çok@bella kesene bereket dm yanmadı hala 🤣😂