- 16,831
- 11,685
- 113
Tebrikler
yaw kanka gece gece tartışma çıkartma be1 tane örnek verir misin her konuda dalaştığıma dair
Arkadaşımla şakalaşamicak mıyımyaw kanka gece gece tartışma çıkartma be
Yan sanayi mi buSedat şeker
nerden bileyim ben arkadaşın olduğunu neyse kanka lütfen tartışma çıkartma güzel ilerliyoruz bakArkadaşımla şakalaşamicak mıyım
Senin boşluğun yüzünden multi olduk kavgacı olduk zaten bu eski üyeler niyeyse regli hatunlar gibi takılıyo sürekli biriyle kıyaslıyolar bigün suly diyolar bigün ahmo biri geliyo pehlivan diyo yeni biri olmanın imkanı yok galiba boşa yükledik kimliğiYan sanayi mi bu
Aaanerden bileyim ben arkadaşın olduğunu neyse kanka lütfen tartışma çıkartma güzel ilerliyoruz bak
Kanka madem bilmiyon niye atlıyosun çok takmayın bu kadar eğlenmenize bakınnerden bileyim ben arkadaşın olduğunu neyse kanka lütfen tartışma çıkartma güzel ilerliyoruz bak
Başka konu açar mısın bura bizimSelamın aleyküm işinize karışmak olmasın bende oynuyom burada paylaşayım isterseniz değerlendirin
Eeee bu forum böyle yenileri pek sevmezler alışırsınSenin boşluğun yüzünden multi olduk kavgacı olduk zaten bu eski üyeler niyeyse regli hatunlar gibi takılıyo sürekli biriyle kıyaslıyolar bigün suly diyolar bigün ahmo biri geliyo pehlivan diyo yeni biri olmanın imkanı yok galiba boşa yükledik kimliği