- 15,000
- 12,133
- 113
Kredi cekip geliyorumSuat atlantada bücür oynamıyor la young. Milwakide lillard yok. Anten maç saatinde belli olcakmiş
Kredi cekip geliyorumSuat atlantada bücür oynamıyor la young. Milwakide lillard yok. Anten maç saatinde belli olcakmiş
Inan ante vsrsa 2 takim icin daha iyi gecen sene youngun olmsdigi maclarda baya atiyodular ve de mjlva lillardsiz daha iyiydi ante oynamali amaSuat atlantada bücür oynamıyor la young. Milwakide lillard yok. Anten maç saatinde belli olcakmiş
Yok la bazen 15 20 kişi ölüyor hele roll öldümu trde uyanık olan herke son konuda oluyor hamminaO saaatlerde bir sen varsin la zaten sana ozel etkinlik![]()
Bro 6dan sonraki maclarda zor bayaYok la bazen 15 20 kişi ölüyor hele roll öldümu trde uyanık olan herke son konuda oluyor hammina
Bacaklardan vurmaya başladı benim. Kendimi kıtır kıtır kesecem şimdi, Allah'ını seven roll atsın üstümeFena kumar krizi geldi. Ellerim titriyor
Geçmiş olsun bro.detroit paket etti kuponu Miami bayağı geriden geldi maç uzayınca acaba dedim ama beceremediBro 6dan sonraki maclarda zor bayaumarim gelir hadi ben kactim
Toronto macida sicmis zqten 99 85 ne eurolig mi buraGeçmiş olsun bro.detroit paket etti kuponu Miami bayağı geriden geldi maç uzayınca acaba dedim ama beceremedi
Son zamanlarda bu kadar kötü sayı çıkan maç gormemistim bro oda senin sansinaToronto macida sicmis zqten 99 85 ne eurolig mi bura