- 79,863
- 52,857
- 113
O 2 3 macti kasa vardi suan 5 mac puahhabaOyuncu bahsi olmadan nba kuponu mu olur dost bol şans
En son böyle açtiğinda tutmuştu sanki 😄
Metine söyleseydin yine 3 maçlık açabilirdin dostO 2 3 macti kasa vardi suan 5 mac puahhaba
Oyuncu bahsi analiz istiyor dost uykum var ne analiz yapicamOyuncu bahsi olmadan nba kuponu mu olur dost bol şans
En son böyle açtiğinda tutmuştu sanki 😄
Harbi keske oyle yapsaydik 400 bassak iyi verirdiMetine söyleseydin yine 3 maçlık açabilirdin dost
Yat uyu boşver geleceği varsa 10 maçlık kombinede geliyorHarbi keske oyle yapsaydik 400 bassak iyi verirdi
Kanka betco da sıkıntı mı var kuponu göstermiyor aqGelirse sabah 1 kisiye ulasirim roll yapar
Ekli dosyayı görüntüle 656952Ekli dosyayı görüntüle 656953
Zaten oyle yapicam la yarin erken uyanicazda iste erkende uyuyamiyoz kolay kolayYat uyu boşver geleceği varsa 10 maçlık kombinede geliyor
Yenile az once yoktuKanka betco da sıkıntı mı var kuponu göstermiyor aq
Yok gosteriyor bendeKanka betco da sıkıntı mı var kuponu göstermiyor aq
Kupon reşit değilse göstermezKanka betco da sıkıntı mı var kuponu göstermiyor aq
Kafaları rahatlatmak lazımZaten oyle yapicam la yarin erken uyanicazda iste erkende uyuyamiyoz kolay kolay![]()
Piabellada sıkıntı var kupon kazandı yaptı bakiye yansıdı tekrar kupon yaptım bu sefer kazanan kupon beklemedeye geçti ikinci yaptığım kupon gözükmüyorYok gosteriyor bende
Aynen para rahatlatirKafaları rahatlatmak lazım
IlgincPiabellada sıkıntı var kupon kazandı yaptı bakiye yansıdı tekrar kupon yaptım bu sefer kazanan kupon beklemedeye geçti ikinci yaptığım kupon gözükmüyor
Para da bitmiyor haaGelirse sabah 1 kisiye ulasirim roll yapar
Ekli dosyayı görüntüle 656952Ekli dosyayı görüntüle 656953
Devam edeyim mi la role anlamadım 2. Kuponda kazandı bakiye yansıdı ama hala kuponlar gözükmüyorIlginc
Bro suan bendede gitti guncelleme yine sorun betcolarda eski kupon geldi falanDevam edeyim mi la role anlamadım 2. Kuponda kazandı bakiye yansıdı ama hala kuponlar gözükmüyor