- 14,998
- 12,131
- 113
Bol sans kanks
Bol şans renktaşımGelirse konudan 2 kisiye sabah ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 671315
Bol şanslar Sergen hocamGelirse konudan 2 kisiye sabah ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 671315
Bol şanslar SuvatimGelirse konudan 2 kisiye sabah ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 671315
Freebet aldı muhtemelen o yüzden koymuştur1.14 eklemesen daha iyi riske değer mi ki brooklyn kadronun yarısı yok gider 95-98 de kalır keşke demeye gerek yok Chicago 117 üzeri oynasanda olurdu dost
Tamamda gene kötü Chicago yener daha iyidi 1.14 e tercihenFreebet aldı muhtemelen o yüzden koymuştur
Bence de. Neyse vardır Sergen hocamın bir bildiği diyorum 😄Tamamda gene kötü Chicago yener daha iyidi 1.14 e tercihen
Brook bu ara çok dengesiz zaten.oynadikalri maçları kısır geçiyor ve brook yüzünden oluyor o iş atamıyor kamiller savunma yapıyorlar maç paket oluyo1.14 eklemesen daha iyi riske değer mi ki brooklyn kadronun yarısı yok gider 95-98 de kalır keşke demeye gerek yok Chicago 117 üzeri oynasanda olurdu dost
1.14 orana bakar bu kuponGarip kupon inşallah gelir
Bende ondan cekindim1.14 orana bakar bu kupon
Dün güzel yakaladım da ikinci kupon Dallas -7 den gitti -6 da kalmış serefzlser ya şu kupon çok rahat geldi amaBrook bu ara çok dengesiz zaten.oynadikalri maçları kısır geçiyor ve brook yüzünden oluyor o iş atamıyor kamiller savunma yapıyorlar maç paket oluyo
Takımın yarısı yok abi ne dengesi sayıyı atanlar yok schroder dışında kim oynayan var bu takımda şuanBrook bu ara çok dengesiz zaten.oynadikalri maçları kısır geçiyor ve brook yüzünden oluyor o iş atamıyor kamiller savunma yapıyorlar maç paket oluyo
Bu ligde fena sike dönüyor ank biz bi mac buloyoruxDün güzel yakaladım da ikinci kupon Dallas -7 den gitti -6 da kalmış serefzlser ya şu kupon çok rahat geldi ama
Çok iyiymiş tbrkler berk.bu ara bnde iyiyim ama hep para yokken kupon tutuyor para olunca oynayınca yatıyor anasını satım.dun Barnie TD yapar dedim 1 asistle yattım bugün kupon haizrladim yatirmadim şimdi tutarDün güzel yakaladım da ikinci kupon Dallas -7 den gitti -6 da kalmış serefzlser ya şu kupon çok rahat geldi ama
Bilerek atmıyor kamçıklar son saniye faulu aldılar birini soktu mal diğerini atsa geliyorduBu ligde fena sike dönüyor ank biz bi mac buloyorux
Artık td oynamıcam ya gelmiyor 5-6 oran kovalarken kuponun diğerleri gidiyor bu seferÇok iyiymiş tbrkler berk.bu ara bnde iyiyim ama hep para yokken kupon tutuyor para olunca oynayınca yatıyor anasını satım.dun Barnie TD yapar dedim 1 asistle yattım bugün kupon haizrladim yatirmadim şimdi tutar
2 tane jonshon var onlar atıyorlar biraz Schröder 2sindende iyi ama.bncede hata etmiş o maçi ekleyip ama artık çok geç üstelik brook son maç 92de kaldiTakımın yarısı yok abi ne dengesi sayıyı atanlar yok schroder dışında kim oynayan var bu takımda şuan