Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti butragueno / Nba 4 Maç

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
4.60

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
1.14 eklemesen daha iyi riske değer mi ki brooklyn kadronun yarısı yok gider 95-98 de kalır keşke demeye gerek yok Chicago 117 üzeri oynasanda olurdu dost

Ekli dosyalar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,846
60,054
113
1.14 eklemesen daha iyi riske değer mi ki brooklyn kadronun yarısı yok gider 95-98 de kalır keşke demeye gerek yok Chicago 117 üzeri oynasanda olurdu dost
Brook bu ara çok dengesiz zaten.oynadikalri maçları kısır geçiyor ve brook yüzünden oluyor o iş atamıyor kamiller savunma yapıyorlar maç paket oluyo

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,157
5,899
113
Suat adamdir gelir bu kupon

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Brook bu ara çok dengesiz zaten.oynadikalri maçları kısır geçiyor ve brook yüzünden oluyor o iş atamıyor kamiller savunma yapıyorlar maç paket oluyo
Dün güzel yakaladım da ikinci kupon Dallas -7 den gitti -6 da kalmış serefzlser ya şu kupon çok rahat geldi ama

Ekli dosyalar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Takımın yarısı yok abi ne dengesi sayıyı atanlar yok schroder dışında kim oynayan var bu takımda şuan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,846
60,054
113
Dün güzel yakaladım da ikinci kupon Dallas -7 den gitti -6 da kalmış serefzlser ya şu kupon çok rahat geldi ama
Çok iyiymiş tbrkler berk.bu ara bnde iyiyim ama hep para yokken kupon tutuyor para olunca oynayınca yatıyor anasını satım.dun Barnie TD yapar dedim 1 asistle yattım bugün kupon haizrladim yatirmadim şimdi tutar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Çok iyiymiş tbrkler berk.bu ara bnde iyiyim ama hep para yokken kupon tutuyor para olunca oynayınca yatıyor anasını satım.dun Barnie TD yapar dedim 1 asistle yattım bugün kupon haizrladim yatirmadim şimdi tutar
Artık td oynamıcam ya gelmiyor 5-6 oran kovalarken kuponun diğerleri gidiyor bu sefer

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,846
60,054
113
Takımın yarısı yok abi ne dengesi sayıyı atanlar yok schroder dışında kim oynayan var bu takımda şuan
2 tane jonshon var onlar atıyorlar biraz Schröder 2sindende iyi ama.bncede hata etmiş o maçi ekleyip ama artık çok geç üstelik brook son maç 92de kaldi