- 79,839
- 52,809
- 113
Bol şans kardoGelirse konudan 2 kisiye sabah ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 671315
Gelirse sen vipsin gecen ulasamadik ptr ile takilirkenBol şans kardo
Bol ŞanslarGelirse konudan 2 kisiye sabah ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 671315
Tesk dostGelir gibi dost bol şans
Gelsınde sıkıntı yokGelirse sen vipsin gecen ulasamadik ptr ile takilirken![]()
Suat ayıp deilmi ula su kupona 1.14 koymuşsun awk.kupon güzel bro buna kötü yorum yapamam.miami bu arala baya iyi atıyor dier maçlarda guzelBrook maci iki takimda 110 diyecektimde guvenemedim bakalim artik
Kafamda daha garanti kupon yapmak vardi da sonra dedim orana bakmadan gelecek seçimleri seçeyim böyle bisey olduSuat ayıp deilmi ula su kupona 1.14 koymuşsun awk.kupon güzel bro buna kötü yorum yapamam.miami bu arala baya iyi atıyor dier maçlarda guzel
Yeşilliğin bol olsunGelirse konudan 2 kisiye sabah ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 671315
Tmm sen yat zibar kupon bnde umarım konuda son msjim geçmiş olsun olmazKafamda daha garanti kupon yapmak vardi da sonra dedim orana bakmadan gelecek seçimleri seçeyim böyle bisey oldu
1.25 te var awSuat ayıp deilmi ula su kupona 1.14 koymuşsun awk.kupon güzel bro buna kötü yorum yapamam.miami bu arala baya iyi atıyor dier maçlarda guzel
1.25 derine göre gormezden gelinir diye bişey demedim ona 😁1.25 te var aw
Mbs 4 müydü maçlar suat 😄
Bol sansGelirse konudan 2 kisiye sabah ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 671315
Şansın daim olsunGelirse konudan 2 kisiye sabah ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 671315