7 Kas 2019 #1 ertugrulbaba07 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,234 727 113 valla ne bedevi adammisim ben beyler ya
7 Kas 2019 #2 Kara000 Trabzonspor Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 8,054 4,955 113 ertugrulbaba07' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 42370 valla ne bedevi adammisim ben beyler ya Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hacim en azından 0.5 sayıyla gitmemiş yine bence biraz ara ver 3-5 gün dinlen kafanı topla pazar günü basla
ertugrulbaba07' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 42370 valla ne bedevi adammisim ben beyler ya Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hacim en azından 0.5 sayıyla gitmemiş yine bence biraz ara ver 3-5 gün dinlen kafanı topla pazar günü basla
7 Kas 2019 #3 ertugrulbaba07 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,234 727 113 Kara000' Alıntı: Geçmiş olsun hacim en azından 0.5 sayıyla gitmemiş yine bence biraz ara ver 3-5 gün dinlen kafanı topla pazar günü basla Genişletmek için tıkla ... yok be kanka ben alışkınım kaşarlandık artık genç yaşta kontollü oynuyorum dün aldım az bi miktar nötr gibi birşeyim ondan sıkıntı yok
Kara000' Alıntı: Geçmiş olsun hacim en azından 0.5 sayıyla gitmemiş yine bence biraz ara ver 3-5 gün dinlen kafanı topla pazar günü basla Genişletmek için tıkla ... yok be kanka ben alışkınım kaşarlandık artık genç yaşta kontollü oynuyorum dün aldım az bi miktar nötr gibi birşeyim ondan sıkıntı yok
7 Kas 2019 #4 Kara000 Trabzonspor Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 8,054 4,955 113 ertugrulbaba07' Alıntı: yok be kanka ben alışkınım kaşarlandık artık genç yaşta kontollü oynuyorum dün aldım az bi miktar nötr gibi birşeyim ondan sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Bol şans dostum umarım guZel birşeyler kazanırsın
ertugrulbaba07' Alıntı: yok be kanka ben alışkınım kaşarlandık artık genç yaşta kontollü oynuyorum dün aldım az bi miktar nötr gibi birşeyim ondan sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Bol şans dostum umarım guZel birşeyler kazanırsın