İste kanka anlamıyorum ki anlasam bakacamBöyle durumlarda sahibnden letgo ortalama fiyatlara göz gezdirmek iyi olur net fikir olur öbür türlü farazi
İste kanka anlamıyorum ki anlasam bakacamBöyle durumlarda sahibnden letgo ortalama fiyatlara göz gezdirmek iyi olur net fikir olur öbür türlü farazi
kral ben ne kascanı anlamadım kod kasmak nedir merak ettim vallaSelamın aleyküm cümleten bu PC nin ederi nedir ne kadara alsak iyidir
Kısmet olursa yarın almayı düşünüyorum
Marka modelini yazıp aratıcan kanka anlamalık birşey değil okuma yazman varsa olurİste kanka anlamıyorum ki anlasam bakacam
Dostum tg gruplaei olur kod paylaşılır ve ben alırım 😂
kral ben ne kascanı anlamadım kod kasmak nedir merak ettim valla
bunun İstemcisi var ekran kartı var o var bu var kanka ben sormak istedimMarka modelini yazıp aratıcan kanka anlamalık birşey değil okuma yazman varsa olur
Mobile 2 oynuyorum kumara uzağım hem para yok hem sans yokAbi sen nerelerdesin gozukmuyrsun ya
kardeşim ben hometceh aldım vatan dan mis gibi 5500 e geçen sene kod olayın da süper ek gelir müthiş oluyor şak dıye alıyorsun kodu oyunda oynamıyorum fılm vs benım ıcın guzel şarj da çok iyiKod için aliyom. Zaten oyun felan oynamayacam
şak diye almasak olmaz mı ben zırt diye almak istiyomkardeşim ben hometceh aldım vatan dan mis gibi 5500 e geçen sene kod olayın da süper ek gelir müthiş oluyor şak dıye alıyorsun kodu oyunda oynamıyorum fılm vs benım ıcın guzel şarj da çok iyi
@KANSIZ vay be piyasanın geldiği hal bu işte adam 4 tane 20 spin aldım diye ss falan atıyor sanki 1 milyon max win almıs gibi seviniyor nerde o eski sitelerEkli dosyayı görüntüle 916197SEN ZIRT DİYE AL BİZ ŞAAAAAAK DİYEEE
Aw bı SS aldı bu eleman 10 gündür aynısını paylasiyo kolpa bunlar jnanma@KANSIZ vay be piyasanın geldiği hal bu işte adam 4 tane 20 spin aldım diye ss falan atıyor sanki 1 milyon max win almıs gibi seviniyor nerde o eski siteler
@KANSIZ koş 20k leleymiş daha lolo görcekmişiz ben usandım bunlardan biraz da sen usanEkli dosyayı görüntüle 916201TAMAM ŞİMDİ SUS İŞİNE BAK KAZANMASAK YATIRIP ÇEKMESEK KONUŞMAYIZ BU LELESİ SEN DAHA LOLOSUNU GÖRMEMİŞSSİN
BSBSNANDNANCJAKJCNSNCNA GECELERİ BU FORUMA BİSEY OLUYO MK@KANSIZ koş 20k leleymiş daha lolo görcekmişiz ben usandım bunlardan biraz da sen usan
yaw bıktım krdsm ben mk illa sıcak yataktan cıkıp bi sigara mı patlatayım onu mu istiyo bunlarBSBSNANDNANCJAKJCNSNCNA GECELERİ BU FORUMA BİSEY OLUYO MK
Gel lolyaw bıktım krdsm ben mk illa sıcak yataktan cıkıp bi sigara mı patlatayım onu mu istiyo bunlar
lan yok bıktım valla her gece aynı terhane aynı adamlar aynı sacmalıklar adam jojodan aldıgı 4 kodla bizi aşağılıyo ya valla bitmiş bu piyasa 300 500 lirayı sitelere yatırmaya utanıyoz adam 200 tl cekmıs onu fotoğraf atıyor ben emekliye ayrılmak istiyomGel lol
Lan diyom ya bu elaman 1 haftadir paylasiyo bu SS i ben onun olduğuna da inanmiyom da hani onun olsa bile niye 1 haftadir bunla övünür 1 insanlan yok bıktım valla her gece aynı terhane aynı adamlar aynı sacmalıklar adam jojodan aldıgı 4 kodla bizi aşağılıyo ya valla bitmiş bu piyasa 300 500 lirayı sitelere yatırmaya utanıyoz adam 200 tl cekmıs onu fotoğraf atıyor ben emekliye ayrılmak istiyom
jojo haftalık 500 liraya adam kiralamıyorsa bende adam degilim baska acıklaması yok bu olaylarin kodçu doldu ortalıkLan diyom ya bu elaman 1 haftadir paylasiyo bu SS i ben onun olduğuna da inanmiyom da hani onun olsa bile niye 1 haftadir bunla övünür 1 insan
S et krdsm lelesi böyleyse lolosu Allah bilir nasildirjojo haftalık 500 liraya adam kiralamıyorsa bende adam degilim baska acıklaması yok bu olaylarin kodçu doldu ortalık