Abi sen nerelerdesin gozukmuyrsun yaAçık olan oyun Metin2 mi 😁
Abi sen nerelerdesin gozukmuyrsun yaAçık olan oyun Metin2 mi 😁
Ne alaka birader bir parça bozulunca sıra diğer parçalardaymış falan 😂😂😂2. el maldan uzak dur. Bir parçası bozuldu mu sırada diğer parçalar var demektir. Paranı biriktir yenisini al. Milletin döküntüsünü kesinlikle alma. Üstelik te elektronik cihazsa
Aynı fiyatlardaki orta kalite sıfır bilgisayar ile yüksek kalite 2. el bilgisayarda şahsen benim tercihim sıfır mal olur
Cpu'su ortalama her türlü idare eder seniSelamın aleyküm cümleten bu PC nin ederi nedir ne kadara alsak iyidir
Kısmet olursa yarın almayı düşünüyorum
CPU gtu yu bilmem de kod alırken donmasin yeter 😁😁😁😁😁😁Cpu'su ortalama her türlü idare eder seni
Harici Gpu gtx 1650 var cihazda
15K bandını geçmiyorsa sistem alınır dediğin gibi kod falan kovalayacaksan fazlasıyla işini de görür
Onun dışında cpu ile çalışan oyunları bir şekilde oynatır cihaz ama gpu kullanan oyunlarda zortlatır seni
Darboğaz da yapar bu cihaz, oyun kısmı bir tık şüpheli yani
Sahibi hor kullanmış skip atmış cihazın kozmetiğini
yok reis rahat ol sıkıntı yaratmaz bu cihaz o konudaCPU gtu yu bilmem de kod alırken donmasin yeter 😁😁😁😁😁😁
o paraya sen kendine bi don atlet al reis500 tl
bu ne kanka 20k ya ben rx 9060 xt li sistem topladım 2. elden işlemci de ryzen 5 5600ryzen r5 3600 islemci
asus prime a320
tridentz 2x8 ram
rtx 2060
sandisk x600 128lik
ventonun herhangi bir 650 wattlıgı
ve gametech freezer
bu yazdıklarımın tamamını sahibinden veya benzeri 2.el sitelerden topla max 20k ya seni 5-10 sene kullanımına göre sorunsuz götürür
Guuluyorum sanao paraya sen kendine bi don atlet al reis
Bununda ekran kartı düşük kanka 4060 olsa daha iyiryzen r5 3600 islemci
asus prime a320
tridentz 2x8 ram
rtx 2060
sandisk x600 128lik
ventonun herhangi bir 650 wattlıgı
ve gametech freezer
bu yazdıklarımın tamamını sahibinden veya benzeri 2.el sitelerden topla max 20k ya seni 5-10 sene kullanımına göre sorunsuz götürür
10 lira alırım bunuEkli dosyayı görüntüle 915804
Benim 50k lık sistem bu satıcam uyguna bunu şimdi işte
Metin2 ve kod için 15 ederSelamın aleyküm cümleten bu PC nin ederi nedir ne kadara alsak iyidir
Bende 200 e yakın aktif toplamı sistem varSelamın aleyküm cümleten bu PC nin ederi nedir ne kadara alsak iyidir
10 çok 5 e verim istersen dm den resmini atarım 5k ya 😅😅10 lira alırım bunu
Kanka benim PC de yapacağım şey video render edit ve kod bunun. Dışında ihtiyacım yokBende 200 e yakın aktif toplamı sistem var
Cs2 ve metin 2 oynuyorum
Şart reis şart al dinleme kimseyi
PC açmaya zaman yok orası da ayrı