Tamamdır şimdi düştü Air scordeDeğil 3.1 oldu
Tamamdır şimdi düştü Air scordeDeğil 3.1 oldu
Valla ben hiç umut etmiyordum dost seni bilmem amaDep kırmızı yemesydi bunlar hiçbiri olmazdı iyiki yedi
Arkadaşın kısmeti varmışDep kırmızı yemesydi bunlar hiçbiri olmazdı iyiki yedi
Umut her zaman vardır dostValla ben hiç umut etmiyordum dost seni bilmem ama
Ne güzel bir kez daha öğrenmiş oldukUmut her zaman vardır dost
YuhOha lan 3.2 oldu
Ulan ne oran vardır üste varyaOha lan 3.2 oldu
Reis vallahi helal olsunmu diyim baronmu diyim bu nedirGerçekten yıllardır takip etmenin verdiği kötü bir tecrübe var tahmin ettiğim gibi maçta 5 gol oldu
He vallaGerçekten yıllardır takip etmenin verdiği kötü bir tecrübe var tahmin ettiğim gibi maçta 5 gol oldu
Ne biçim maç buGerçekten yıllardır takip etmenin verdiği kötü bir tecrübe var tahmin ettiğim gibi maçta 5 gol oldu
Yinede tebrikler knkGerçekten yıllardır takip etmenin verdiği kötü bir tecrübe var tahmin ettiğim gibi maçta 5 gol oldu
Kemal Sunal'ın atla gel Şaban filmi aklına gelsin. Ben zulme karşıyım. Yoksa şuan bu forumda bulunan sitelerin 20 tanesi benimdi.Reis vallahi helal olsunmu diyim baronmu diyim bu nedir
Valla çok şaşırdım bu maça kırmızı yediği hâlde direttin üst olacak diyeKemal Sunal'ın atla gel Şaban filmi aklına gelsin. Ben zulme karşıyım. Yoksa şuan bu forumda bulunan sitelerin 20 tanesi benimdi.
Umarım yüksek basmışsindir genelde düşük basınca geliyorKemal Sunal'ın atla gel Şaban filmi aklına gelsin. Ben zulme karşıyım. Yoksa şuan bu forumda bulunan sitelerin 20 tanesi benimdi.
Güveni olduğuna göre sağlam basmıştır diye tahmin ediyorumUmarım yüksek basmışsindir genelde düşük basınca geliyor