- 63,294
- 32,385
- 113
Kesene bereket Hadi bakalımÇekim verdim 1 kat çevrim daha isterse kupon yapariz istemez ise gonderirim
Kesene bereket Hadi bakalımÇekim verdim 1 kat çevrim daha isterse kupon yapariz istemez ise gonderirim
inş manu yener diye totem mi olur olm 😂 😂 😂Ulannn toteme gittim ins manu yener dedim harbi yenmis
Olm niye olmasin her türlü manifestinginş manu yener diye totem mi olur olm 😂 😂 😂
1 kisimiydiSite bonusu çevrim istemeyip direkt gönderdi kafayı yemişler 1 kişi seçtim gönderim sağlayacağım tşkler herkese
2 adım 1 kişi tek adımda bitti çünkü bonustu ve site çevrim istemeyip kazancın üstünü gönderdi1 kisimiydi
Tebrikler2 adım 1 kişi tek adımda bitti çünkü bonustu ve site çevrim istemeyip kazancın üstünü gönderdi
12 ye doğru rol açacağım katil sende al maksadim herkes kurdunu öldürsün veya sigara alsınTebrikler
O saatte uyurum. Sabah iş var12 ye doğru rol açacağım katil sende al maksadim herkes kurdunu öldürsün veya sigara alsın
Tebrikler dostum12 ye doğru rol açacağım katil sende al maksadim herkes kurdunu öldürsün veya sigara alsın
Tebrikler dostum@Shellac kapatabilirsin tşkler
Tebrikler kardesimTakip sart