Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,717
9,599
113
kuran çarpsın şimdi gidicem intihar edicem yemin ediyorum herşey üstüme geliyor artık dayanamıcam son paramı herşeyimi bastığım maça bak ya ilk yarı 13 korner çıktı 2. yarı 3 korner lazım 3 ya e ya 3 tane çıkmadı ya 58. dakikada 15 oldu 6 dkka uzatma verdi 38 dakika 1 tane çıkmadı uzatmada 2 tane sakatlık oldu gol oldu 6 dakka verdi 1 sanıye bekletmedi bitirdi yemin ediyorum ayarlı bu maçlar herkes kornere bastı herkesi mahvetti IMG_5589.jpeg

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,903
3,110
113
Şaka gibi ilk yarı ve ikinci yarı bambaşka olmuş geçmiş olsun dost çok üzücü travma yapar adama

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,478
934
113
kuran çarpsın şimdi gidicem intihar edicem yemin ediyorum herşey üstüme geliyor artık dayanamıcam son paramı herşeyimi bastığım maça bak ya ilk yarı 13 korner çıktı 2. yarı 3 korner lazım 3 ya e ya 3 tane çıkmadı ya 58. dakikada 15 oldu 6 dkka uzatma verdi 38 dakika 1 tane çıkmadı uzatmada 2 tane sakatlık oldu gol oldu 6 dakka verdi 1 sanıye bekletmedi bitirdi yemin ediyorum ayarlı bu maçlar herkes kornere bastı herkesi mahvetti Ekli dosyayı görüntüle 912531
Gecmis olsun dost acı verici

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,300
2,029
113
Bunun adı oto cocuklugu bunların anasını avradını ölüsünü dirisini şu... 40 dk maçta korner cikmamasi binde bir olur

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,686
8,151
113
kuran çarpsın şimdi gidicem intihar edicem yemin ediyorum herşey üstüme geliyor artık dayanamıcam son paramı herşeyimi bastığım maça bak ya ilk yarı 13 korner çıktı 2. yarı 3 korner lazım 3 ya e ya 3 tane çıkmadı ya 58. dakikada 15 oldu 6 dkka uzatma verdi 38 dakika 1 tane çıkmadı uzatmada 2 tane sakatlık oldu gol oldu 6 dakka verdi 1 sanıye bekletmedi bitirdi yemin ediyorum ayarlı bu maçlar herkes kornere bastı herkesi mahvetti Ekli dosyayı görüntüle 912531
Geçmiş olsun dost

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,717
9,599
113
ulan kahpenın evlatları oc due yemin ediyorum topçu değil bunlar adam kaç tane pozisyonu öldürdü o defansta pacho kornere atmamak ıcın gitti kendi kalesine attı

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,038
4,869
113
Gecmıs olsun sakin ol dostum gelse 12 13 bin para ıcın nıye ıntıhar edıyosun canın sagolsun

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,104
26,953
113
Geçmiş olsun kardo çok üzücü valla 🥺🥺

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,334
8,124
113
Valla bu normal degil dost umarım unutursun dicem unutulurmu

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,343
28,435
113
Geçmiş olsun kardeşim de dk 1 de olup öyle biten dünya kadar maç gördüm ben mesela oluyor böyle şeyler ilk yarı nasıl Marsilya 12 korner kullanması absürt bişey ise böyle bitmesi de absürt olabilir

kubica88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
172
45
28
Çok kötü gitmiş valla, o realle atleticonun anasını s.. 3lü freebette kargada iy 1.5 kaldık son para dk 2de atıp öyle bitirdiler alayı orosppu cocugu bunların

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,614
960
113
10-12 sene rahat oldu

4 maç yapmıstım 3 ü gelmişti o dönem için 3 asgari ücret parası alacağım öğrenciyim

son maç atl madrid-santander handikap 1 oynamıstım

pazar gecesi 11 maçıydı

dk 82 atl 4-0 yaptı nasıl sevinçliyim kendı evınde 8 dk da 3 gol yemez ya.duşa girdim,duştan çıktım. o dönem ntvspor acık altyazıda maç sonuçları yazıyor

bir baktım 4-3.

7 dk da 3 gol yemiş atl.aynı senin durumundan beter duruma gelmıstım 1 hafta kendıme gelemedım

olur böyle diyeceğim .,intihar falan aman

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
882
433
63
dostum seni çok iyi anlıyorum. yemin ediyorum şu 2 ayda sporda başıma gelenleri anlatsam roman olur. Futbolda yüksek oranlarla dalga geçecek şekilde tutturan ben aylardır neredeyse bir maç dahi tutturamadım. Şu paris maçı da ilkyari 1.5 üstünden yine son paramı yedi. Akıl almaz bir şekilde kumar hayatımız alt üst geçiyor. Ama sırf bu yüzden ihtihar etmek, bir cümlede buna benzer laflar kullanmak çok yanlış. Bunda da bir hikmet vardir deyip yolumuza devam edecez 🙂

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,261
1,892
113
Geçmiş olsun bende 4.5 üstünden yattım maç önü almıştım

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,773
6,903
113
Dost bi sakinleş bi sigara yak dışarı çık hava al
hepimizin başına geliyor bu tür olaylar
şanssızlık, geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...