İnsan kumara vermemişsindirEkli dosyayı görüntüle 911889
Kredi olsada insanın içi kötü oluyor be
İnsan kumara vermemişsindirEkli dosyayı görüntüle 911889
Kredi olsada insanın içi kötü oluyor be
GASGKHASGKLJHAKLSGHASGASGCok güzel 20 k kazanınca gidiyon 1 akşam alem yapıyon
Çok güzel bir his borç yok diye bütün paranı kumara veriyorsun.Borçtan Hergün Kafamın etini yiyorum arkadaşlar Hani Sadece Nasıl Bir his sizin Görüşlerinizi Almak istedim
Takma dost ben 6 kişilik nufusum depremzede yim evim yıkıldı 4 çocuk okula gidiyor sil baştan eve taksitle eşya aldım borç epey maaş 30 bin sadece ekmek yesek yine yetmiyor ama yapacak birşey yokBorçtan Hergün Kafamın etini yiyorum arkadaşlar Hani Sadece Nasıl Bir his sizin Görüşlerinizi Almak istedim
1500₺ borcum varBorçtan Hergün Kafamın etini yiyorum arkadaşlar Hani Sadece Nasıl Bir his sizin Görüşlerinizi Almak istedim
Iki jojo koda bakar 15001500₺ borcum var
Burdan iki arkadaşa moralim çok bozuk
Başkada bir borcum yok çok sukur
normalBorçtan Hergün Kafamın etini yiyorum arkadaşlar Hani Sadece Nasıl Bir his sizin Görüşlerinizi Almak istedim
Yok dost maks 100k kumardırİnsan kumara vermemişsindir
Kanki bunu kim demiş borcun varsa kölesin zaten sistem köle yapmak istiyor insanları borcun yoksa zaten kralsınBenim borcum 300 k icraligim Güzel bişey borçlu olmak dost borç yiğidin kamçısıdır
İyi birşey değil daha öncede yazdım. Şuan borcum yok ama borç veren hiç bir kurum yada kuruluş yok ... Acaba verirlermi diw her gün kurcalamak daha yorucu . İcralarim varken param vardı hafta sonu kardeşim in düğünü var tras olaxak para bulamiyorumBorçtan Hergün Kafamın etini yiyorum arkadaşlar Hani Sadece Nasıl Bir his sizin Görüşlerinizi Almak istedim
Aynı ben valla borç olmayınca rahat edemiyorum bi eksiklik hissediyorumŞöyle soylim rahat duramiyon yine borçlanıyon