Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Hk.

ismail3453

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
65
76
18
Adam gibi yorum yapanlara rabbim helalinden kaznamayı nasip etsin dalga geçenlere ALLAH size hidayet versin ben 12 yasımdan 29 yasıma kadar borc yapmadım köye tasındım sıkıldım akrabaya uydum borc yapdım nefsime uydum borc yapdım hayatta herkezin basına herşey gelebılıyor bunu anladım işe baslayıp taksit taksit ödemek en mantıklısk olacak galiba

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,820
824
113
Avukat babasının hayrına mı gönderecek. Gonderdi diyelim bu evrakta sahtecilige girdiğini avukat bile bile böyle bir riske girer mi?
Bu sahtecilik değildir. Avukat %20.sini alacak. Ben bu şekilde kapattım borcumu.

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
656
113
Beyler 400 500 k borcum var bankalara moralimi baya bozuyor bu borc çalışarak ödenirmi asgari ücret malum
ilerde kumar illeti yüzünden şöyle bir borca düşmemek için kredi puanı mı 500 e kadar düşürdüm o kadar riskli durumdaki şuan puanım,çok şükür max 5 bin tl kredi kartı verebiliyor bankalar. varsa yerim yoksa yoktur zaten 😁

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
974
113
Beyler 400 500 k borcum var bankalara moralimi baya bozuyor bu borc çalışarak ödenirmi asgari ücret malum

her ay aldıgın maası aılene ver odenır ben 500k borcu 3 senede odedım zor oluyor ama bıtıyor bıde benmkıler hep ıcraya dustu yuzde 25 kesıyordu sende daha kesıme baslamadıysa rahat 1 senede odersın yemıcen ıcmıcen ama aılene verıcen parayı onlar sana yol paranıda verır yemek paranıda..

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
974
113
ilerde kumar illeti yüzünden şöyle bir borca düşmemek için kredi puanı mı 500 e kadar düşürdüm o kadar riskli durumdaki şuan puanım,çok şükür max 5 bin tl kredi kartı verebiliyor bankalar. varsa yerim yoksa yoktur zaten 😁

oda olmaz ılerde evlendıgınde aıle kurdugunda bı tane kredı kartı lazm knka maas gelene kadar onla donderıp maas yattıgında odersın borcunu yoksa sıcak para hemen bıter elde.. kafada bıtırmek lazm bıseylerı emın ol sende bıtıyor bende bıtıyor ınsanın beynınde bıtıyor bıseyı tak dıye kesmedıgın surece kendıne ugras bulmadıgın surece burdan gıtmek zaten zor..

@Orhanhisar70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
2,122
113
Kardeşim öncelikle canını sıkma benimde vardı ödeniyor maaşın 4de1 kesilerek.Üzerinde ev araba varsa devir yap ana baba yada kardeşine.Sakın kafana takıp yanlış birşey yapma psikolojin bozulur.Unutma gün doğmadan neler doğar.Allah yar ve yardımcın olsun.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
538
113
Asgari alan adamın yaptığı borçlara bak bu bankaların yatacak yeri yok, hiç bu adamın geliri belli niye bu kadar borç veriyoruz demiyolar.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
544
113
500 k borcun maaşın 1/4 ü kesilse aylık 7 bin anapara 6 sene faizi masrafı harcı bir 5 senede bu sürer ettimi 11 sene bence ödeme varlık yönetime düşsün arayıp mesaj çekip borcun yüzde 20 sine kapatırlar mal mülk yoksa

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
3,051
113

Ödersin ödersin de yaşın kaç?

20-25 yaş arasıysan geçmiş olsun 35'e kadar zor evlenirsin. Evlensen de dikiş tuturamazsın.

Çözüm babadan zengin çalışan kadınla evlenmek. Tabiatına uyarsa. Yoksa berbat bir hayat seni bekliyor.

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
974
113
500 k borcun maaşın 1/4 ü kesilse aylık 7 bin anapara 6 sene faizi masrafı harcı bir 5 senede bu sürer ettimi 11 sene bence ödeme varlık yönetime düşsün arayıp mesaj çekip borcun yüzde 20 sine kapatırlar mal mülk yoksa

yok arrtık 11 sene ney 30 bın maaslık ıste calısıyorsa cok rahjat oder aılesıyle yasıyorda bıde 1 seneye bıter o borc ayrıca her banka varlık fonuna vermıyor garantıyı ben 5.senede en son onu odedm adamlar acık acık dedı vermıcez varlık fonuna dıye satmadılar her banka aynı degıl yanı

bıde bu surecte yıprancak adama odeme dıyon 10 sene boyunce yuzde 25 kesılcek faız ıslıcek o brc bıtmezkı gereksız yere nıye 10 sene faız odettırıyorsun adama sonrasında bı de ana parayı oducek varlıga dustumu ne anladım o ısten.

mamba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
345
210
43
Herkes dalga geçmiş ama bu durum gerçekten başınıza gelmedi diye sevinmeyin yarın bir gün sizin de başınıza gelebilir. Aynı durumu ben de yaşıyorum asgari ücretten daha yüksek alıyorum ama öde öde bitmiyor sadece maaşla imkanı yok ödenmez bu paralar. Mecbur yine kovalıyoruz sana tavsiyem ilk etapta 8-10 tane site bul yatırıma %50 veya %100 freebet veren siteler. Bunlarda 500 e 500, 500 e 250, 1000 e 500 veya 1000 e 1000 alıp günlük kazanç sağlamaya çalış. 3-5 bin yapabilirsen çek ertesi gün başka siteye ertesi gün başka siteye. O şekilde kısa sürede güzel para biriktirirsin. Ama kesinlikle kendini frenlemen lazım. Tek kurşun baktın o gün kaybettin bitirip ertesi gün tekrar başlayacaksın. Hırs yapmayacaksın. En azından ödeme kolaylığı olabilir sana bu şekilde.

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
102
43
Benimde vardı icraya düşmemek için iş yerinden avans istedim birazda altın borçlandım. Altın yükseldi borcum daha çok oldu 😀

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,190
1,973
113
Benim gibi yap borç bitiiyor ayda max 2-3 k ayırırım kaybetsem bile daha elimi sürmem kod kovalarım benımde 429 k vardı şuan 20 k kaldı öyle söyliyim.