- 56,519
- 31,394
- 113
Ben üzerime ne alınacam çoluk cocugun yazdığı şeyi o yüzden milleti kışkırtma dedim ama coluk cocuj laftan anlamaz sen boş boş konuş.Uzerine alinanlaraydi lafım zaten sen al üzerine
Ben üzerime ne alınacam çoluk cocugun yazdığı şeyi o yüzden milleti kışkırtma dedim ama coluk cocuj laftan anlamaz sen boş boş konuş.Uzerine alinanlaraydi lafım zaten sen al üzerine
Bunlar alıskın feto eliyle yıllarca sampiyon oldular fethullahcı gsOnu bunu bilmem tek bildiğim adamın ucuz ilk sarı kart üstü atilmasi sonrasında faul olmayan posizyona bir sarı da merkez ortasahaya sonra tabi gs yener hep aynı terhane bodrum çok iyi oynadığı maçta hakem eliyle buraya geldi
Aptal herif konumun başında kendin andaval yazdın oğlum sen şakamısın hala neyi zorluyorsun illa kendine sövdürtmek felan mı istiyorsun yazma diyorım senin o beynimde algılamıyor demi senin o beyninin engelli olduğu açık net @Shellac yazma diyoruz hala yazıyor dost yeter vallaZeka kapasitesi olmayan insanlar hemen hakarete baslar cunku kendini savunacak iq olmaz
Beyler forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev yasaktır
Dost konunun başında andaval yazıyor bende aptal olduğunu belirttim sonra yazma dedikçe yazıyor hala bak hani amacı küfür etmemi istiyor ama işte onun kapasitesine dişemicem iyi forumlarBeyler forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev yasaktır
Sen niye tahrik ediyosun insanlari ayip degil mi özürlü insanlara hakaretler ediyosun falan. @ShellacAptal herif konumun başında kendin andaval yazdın oğlum sen şakamısın hala neyi zorluyorsun illa kendine sövdürtmek felan mı istiyorsun yazma diyorım senin o beynimde algılamıyor demi senin o beyninin engelli olduğu açık net @Shellac yazma diyoruz hala yazıyor dost yeter valla
Adminim insanlari tahrik edip hakaretli konusuyor susturabilirmiyiz arkadası.küfür falan etmekle tehdit ediyorDost konunun başında andaval yazıyor bende aptal olduğunu belirttim sonra yazma dedikçe yazıyor hala bak hani amacı küfür etmemi istiyor ama işte onun kapasitesine dişemicem iyi forumlar