Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bloke Hk.

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,036
2,090
113
ülkeye bak ülkeye icra gelir bloke koyarlar inceleme olur bloke koyarlar gelen geçen vatandaşa koyuyor

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,300
10,073
113
Banka Ziraat ise askerdeyken benimde kapanmıştı parayı vermiyorlardı askerim diye tr ye mail atmışlardı kadın belki asker diye verebilirler demişti öyle almıştım

kurtbey20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
117
43
Dostlar X bir bankada hesabımda yüklü bir para var çok giriş cikistan mobili kapadılar şubeye para çekmeye gittim cuma gelin dediler, bunların böyle paramızı gasp etmeye hakları varmı ? Kendi paramı neden alamıyorum 3 gün şart koşuyorlar, ekstra cuma verirler mi onu da bilmiyorum ne yapmam lazım bilgisi olan bankacı bir dostumuz varmı aramızda
Benzer bir olay benimde başıma geldi paranı verip hesabı kapatacaklar büyük ihtimalle

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,923
792
113
Havuz felan bişi demedi ne için kullanıyorsun dedi bireysel dedim çok giriş çıkışı var diye kapanmış dedi ee dedim cumaya kadar bekleyin dedi şikayet felan olur diye kendi param neyin şikayeti dedim sustu karı
dost yuklu para dedigin ne kadar ayrica yuklu olmasa bile surekli giris cikis olunca sisteme takiliyorsun cok işlem yapmayıp yuklu para girse hesabina mesela o zaman da bloke koyma ihitimal leri var