Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bloke Hk.

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
608
93
Enpara'da bana aynı muameleyi yaptı, önce hesabı blokelediler sonra seninle çalışmak istemiyoruz falan parayı da çektirdiler sonrasında
Benim bu dediklerim 1 gün içerisinde oldu ama reis 3-5 gün bekletmediler

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,728
2,168
113
Enpara'da bana aynı muameleyi yaptı, önce hesabı blokelediler sonra seninle çalışmak istemiyoruz falan parayı da çektirdiler sonrasında
Benim bu dediklerim 1 gün içerisinde oldu ama reis 3-5 gün bekletmediler
Normalde bekletmezler bunlar piçlik yapiyor

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,332
2,979
113
Dostlar X bir bankada hesabımda yüklü bir para var çok giriş cikistan mobili kapadılar şubeye para çekmeye gittim cuma gelin dediler, bunların böyle paramızı gasp etmeye hakları varmı ? Kendi paramı neden alamıyorum 3 gün şart koşuyorlar, ekstra cuma verirler mi onu da bilmiyorum ne yapmam lazım bilgisi olan bankacı bir dostumuz varmı aramızda
Hangi banka cano

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,331
6,120
113
yüklü giriş çıkış demişinde kaç milyon varki hesapta

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,612
960
113
baba sen cezaevinden yeni çıktın geçen hafta konu açtın bir arkadaşın hesabını kiralattım kaçtı diye
şimdide kendi bankan bloke olmuş

yanlış anlama ama böyle gidersen tekrar gireceksin içeri. :(

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,728
2,168
113
baba sen cezaevinden yeni çıktın geçen hafta konu açtın bir arkadaşın hesabını kiralattım kaçtı diye
şimdide kendi bankan bloke olmuş

yanlış anlama ama böyle gidersen tekrar gireceksin içeri. :(
Dost valla kendi hesabım sadece kumara yatır çek

aslanlarkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
669
113
Guvenlik ve risk politikaları geregi, iliskiniz sonlandirilmiştır. Hesaplariniz kapatilacagi icin bakiyeniz olması durumunda bugun 16.00'ya kadar Mobil'den bakiyenizi baska hesabiniza gonderebilirsiniz. Aksi takdirde, dijital kanallariniz kapanacagi icin bakiyenizi yalnizca subeden cekebilirsiniz. Borcunuz olması durumunda borcunuz odeninceye kadar hesabiniza para gonderebilirsiniz.

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,351
8,346
113
Cuma günü polisle birlikte seni karşılayacaklar kral malesef öyle

aslanlarkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
669
113
Guvenlik ve risk politikaları geregi, iliskiniz sonlandirilmiştır. Hesaplariniz kapatilacagi icin bakiyeniz olması durumunda bugun 16.00'ya kadar Mobil'den bakiyenizi baska hesabiniza gonderebilirsiniz. Aksi takdirde, dijital kanallariniz kapanacagi icin bakiyenizi yalnizca subeden cekebilirsiniz. Borcunuz olması durumunda borcunuz odeninceye kadar hesabiniza para gonderebilirsiniz.
Bana böyle mesaj geldi bankadan öyle işlemlerim yok fazla ne olur

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,228
4,548
113
Saçma parayı vermesi lazım şubeye gittiğinde aslında
Devlet bankası yada garanti en para ise 3-4 gün inceler hocam . Şüpheli biri varsa bildirirler. Şüpheliden gelen paraya vergi dairesi el koyar. Birde üstüne 20-25 k idari para cezası yer

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,780
3,253
113
Olaysız günün yok be reis seninde
Muhtemelen hesabını kapatıp paranı verirler cuma günü

deniz1710

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
159
36
28
Dostlar X bir bankada hesabımda yüklü bir para var çok giriş cikistan mobili kapadılar şubeye para çekmeye gittim cuma gelin dediler, bunların böyle paramızı gasp etmeye hakları varmı ? Kendi paramı neden alamıyorum 3 gün şart koşuyorlar, ekstra cuma verirler mi onu da bilmiyorum ne yapmam lazım bilgisi olan bankacı bir dostumuz varmı aramızda
3 bankada yasadim bunu. Gecte olsa parani mutlaka veriyolar ama o banka ile artık calisamiyorsun

fam4lifez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,582
488
83
Geçmiş olsun