Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bloke Hk.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
2,167
113
Dostlar X bir bankada hesabımda yüklü bir para var çok giriş cikistan mobili kapadılar şubeye para çekmeye gittim cuma gelin dediler, bunların böyle paramızı gasp etmeye hakları varmı ? Kendi paramı neden alamıyorum 3 gün şart koşuyorlar, ekstra cuma verirler mi onu da bilmiyorum ne yapmam lazım bilgisi olan bankacı bir dostumuz varmı aramızda

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,618
34,403
113
Dostlar X bir bankada hesabımda yüklü bir para var çok giriş cikistan mobili kapadılar şubeye para çekmeye gittim cuma gelin dediler, bunların böyle paramızı gasp etmeye hakları varmı ? Kendi paramı neden alamıyorum 3 gün şart koşuyorlar, ekstra cuma verirler mi onu da bilmiyorum ne yapmam lazım bilgisi olan bankacı bir dostumuz varmı aramızda
Cuma git

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,817
2,542
113
Reis hesabın inceleme altında şuan havuz sisteminde para dediği zaman gidip havuzdaki paramı istiyorum de verirler

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
2,167
113
Reis hesabın inceleme altında şuan havuz sisteminde para dediği zaman gidip havuzdaki paramı istiyorum de verirler
Havuz felan bişi demedi ne için kullanıyorsun dedi bireysel dedim çok giriş çıkışı var diye kapanmış dedi ee dedim cumaya kadar bekleyin dedi şikayet felan olur diye kendi param neyin şikayeti dedim sustu karı

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
599
297
113
muhtemelen şubeye gittiğinde parayı verecekler seninle bir daha çalışmak istemiyoruz diyecekler diye biliyorum başkada bir şey olmuyor

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,817
2,542
113
Havuz felan bişi demedi ne için kullanıyorsun dedi bireysel dedim çok giriş çıkışı var diye kapanmış dedi ee dedim cumaya kadar bekleyin dedi şikayet felan olur diye kendi param neyin şikayeti dedim sustu karı
Reisim şuan hesabında gözükmez çekmek istesende vermezler sana dediği tarihde gitmek zorundasin şuan hesabında değil o para zaten emin ol hesabına giriş bile yapdirmazlar inceleme altına alındı cunki inceleme cumaya kadar yapılacak demiş bı nevi sana sende gidince hesapdan vermicekleer parayı sana havuzdan aktaricaklar reisim bana öyle yapmışlardı.

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,782
10,826
113
Verirler hepsini sonra hesabını kapatırlar birdaha bizle iş yapma derler

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,519
1,504
113
Saçma parayı vermesi lazım şubeye gittiğinde aslında

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
2,167
113
Reisim şuan hesabında gözükmez çekmek istesende vermezler sana dediği tarihde gitmek zorundasin şuan hesabında değil o para zaten emin ol hesabına giriş bile yapdirmazlar inceleme altına alındı cunki inceleme cumaya kadar yapılacak demiş bı nevi sana sende gidince hesapdan vermicekleer parayı sana havuzdan aktaricaklar reisim bana öyle yapmışlardı.
İnceleme değil de şikayet olacak mı tarzı bekliyoruz gibisinden bişi dedi