- 5,197
- 1,371
- 113
100 TL bet 150 spin akar agaKral en mantıklısı sweet de farm kasa eritmez oyuna alırsa katlar sen bilirsin @BlackJED
100 TL bet 150 spin akar agaKral en mantıklısı sweet de farm kasa eritmez oyuna alırsa katlar sen bilirsin @BlackJED
Eski liste bizde varızTek maca kaldik kg gelirse eski listem var onlara sözümü tutacam 2 kisi daha seceriz
olurmu olurda o şans çok zor be sosyBide 100 betten sweet1000 de bonusa girip Maxwin alması yokmu
Gider 300 400 K çıkar sıkıntı olur reis adam ihlal yapmış kasa az ken bu seferlik neyse dedi çok çıkarsa bunu öne sürerBen olsam 100 tl den egt çeviririm ama mantıklı olsan Sweet bonanza
HshsahavavaEski liste bizde varız![]()
Başka site olsa dediğin gibi olurda Betgit öder bence 500k da çıksaGider 300 400 K çıkar sıkıntı olur reis adam ihlal yapmış kasa az ken bu seferlik neyse dedi çok çıkarsa bunu öne sürer
Almış attı buraya hepsini işte@BlackJED dostum destek konuşmasını SS alsaydın bari.kasa yükselir falan pisliğe yatarlarsa elinde bişey olur en azindan.
Adam şuan oyundafdır zatenSana bir oyun söyleyebilirim.
Eritmeyecegini düşünüyorum
Sweet bonanzaCalisiyorum suan 15 dk sonra cevrimi hangi slot alaninda yapsak kurtaririz onerisi olan
Sweet bonanza yüksek betten çevir erise bile fazla erimez dost.Calisiyorum suan 15 dk sonra cevrimi hangi slot alaninda yapsak kurtaririz onerisi olan
Kaç kişi raporladım anlatamamAdam şuan oyundafdır zaten
Sweet bonanza dostCalisiyorum suan 15 dk sonra cevrimi hangi slot alaninda yapsak kurtaririz onerisi olan
Ben pek anlamamda Herkes sweet bonanza diyor dost en iyisi o heraldeCalisiyorum suan 15 dk sonra cevrimi hangi slot alaninda yapsak kurtaririz onerisi olan