- 7,010
- 5,523
- 113
güzel ödemede sorun çıkarmazlar şimdi gelirBaykus aldim spor oynadim ne diyo
güzel ödemede sorun çıkarmazlar şimdi gelirBaykus aldim spor oynadim ne diyo
HaydaaHe deyip gectik boyle dediler
Baykuş aldım diyor gçkör müsünAlmadıgın bsey ıcın neden ozur dılıyorsun
İlk yatırım yaparken baykuş bonus falan geçiyor belki onu yalnislikla tıkladın ondan dolayı olabilir dost.He deyip gectik boyle dediler
Off gene mı sen baykus kım yaBaykuş aldım diyor gçkör müsün
İyi bari insiyatif sağlamışlarHe deyip gectik boyle dediler
Sen iyi bilirsin baykuş kim bakar kör olur genelde bu kuşlarOff gene mı baykus kım ya
Mecbur cevircen umarım kasa erimez.He deyip gectik boyle dediler
Öyle diyir zaten bendede betgitte boyke bir kaç olay gelmişti başıma şimdi hatırladım bir daha yapamayacagina söz ver diyor o seferlik ödüyorBı seferlik sıkıntı yok dicekler sanırım.
Baktım bsey yokSen iyi bilirsin baykuş kim bakar kör olur genelde bu kuşlar
Söz vercez başka napcaz el mahkum 😀Öyle diyir zaten bendede betgitte boyke bir kaç olay gelmişti başıma şimdi hatırladım bir daha yapamayacagina söz ver diyor o seferlik ödüyor
Vay arkadaş bende ödeyecekler sandım 15k çevrim nedirHe deyip gectik boyle dediler
60k kasa zaten sweette 100 betten 150 tur fark yapsa zaten kasa erimezVay arkadaş bende ödeyecekler sandım 15k çevrim nedir
İyi yine dost.kazanci silip 15 den devam da derlerdi.kötünün iyisi olmuşVay arkadaş bende ödeyecekler sandım 15k çevrim nedir
Clover goldSlottan anlayan dostlar adama oyun tavsiyesi verin bari kasayı eritmeyecek oyunları söyleyin
O oyun kasayı yerClover gold