- 6,982
- 5,483
- 113
bnde kimlik onayı falan teyit isteyeceklerdir. maçlarda herhangi bir problem yokCanlida soruyorum suan
bnde kimlik onayı falan teyit isteyeceklerdir. maçlarda herhangi bir problem yokCanlida soruyorum suan
Lanet bir site onun yüzünden 1k hiç oldu dün gece 6 saat ödemedi çekimi anında havaleyle megacuzdanla çektim ordanda bankaya cekemezsin dediler başka siteye atip çekeyim derken para yok olduİkimisli dün freebetten kazancı çekmem lazım yatırım yapıp bakalım umarım şans bana Güler
Yöntem değiştir diyeceklerdirİptal ediyo bunlar
Betgitde bunu yapıyorsa ödemesi lazımİptal ediyo bunlar
Öder dertlenmeOlu taklidi yapiyorlar ayar oluyom
o zman başka yöntem diyecek bnceOlu taklidi yapiyorlar ayar oluyom
Ya kripto çek derler yard başka yöntem derlerOlu taklidi yapiyorlar ayar oluyom
Yöntem değiş derler. Yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorumOlu taklidi yapiyorlar ayar oluyom
Zaten betgitde öyle maç oran kuralları sıkı değil yöntem değiştir der muhtemelen belge istemez bu miktara betgitbnde kimlik onayı falan teyit isteyeceklerdir. maçlarda herhangi bir problem yok
Dost betgit ilk çekim mi önceden var mıydı cekimOlu taklidi yapiyorlar ayar oluyom
He de geç şansınaBaykus aldim spor oynadim ne diyo
Almadıgın bsey ıcın neden ozur dılıyorsunBaykus aldim spor oynadim ne diyo
İyi bari bu seferlik ödeyecekler heraldeBaykus aldim spor oynadim ne diyo
Dua et inisiyatif tanıdı başka site olsa silerdiBaykus aldim spor oynadim ne diyo
Bı seferlik sıkıntı yok dicekler sanırım.Baykus aldim spor oynadim ne diyo
Clover gold 18 20 TL den basarilarHe deyip gectik boyle dediler
Dost bunlara he deyip geçeceksin işte bu sitelere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zorAlmadıgın bsey ıcın neden ozur dılıyorsun