- 6,568
- 2,798
- 113
Ben açmam roll gider yerim açık açık söylim 😂dur hocam ilk ben dedim sıra var ahahah
Ben açmam roll gider yerim açık açık söylim 😂dur hocam ilk ben dedim sıra var ahahah
ben açarım bir iki kişyede faydam olur belki.Ben açmam roll gider yerim açık açık söylim 😂
Dost zaten 2-3 kişi var takip eden maçıSuanda calisiyorum yogunum cekim verdim 30 dakkaya kadar burdayim listeyi alicam
Kral eskileri hatırlıyor musunSuanda calisiyorum yogunum cekim verdim 30 dakkaya kadar burdayim listeyi alicam
Bol şansTek maca kaldik kg gelirse eski listem var onlara sözümü tutacam 2 kisi daha seceriz
Mac tuttu bile gözün aydın 😂😂Bol şans
Kim o 2.3 kişi kanka söyleseneDost zaten 2-3 kişi var takip eden maçı
Kendinde bak görürsün dost gol olana kadar kim takip etmiş belliKim o 2.3 kişi kanka söylesene
Kolay gelsin dost.ilk dakikalardan buradayım kısmet bekliyorum.Suanda calisiyorum yogunum cekim verdim 30 dakkaya kadar burdayim listeyi alicam
Neyini takip ettiniz sporun anlamdım basket mi bu sayı yazdınızKendinde bak görürsün dost gol olana kadar kim takip etmiş belli
canlı ne diyor knkaİptal ediyo bunlar
Dost sen niye her şeye kahkaha atıyorsunMac tuttu bile gözün aydın 😂😂
Canlı dan öğren dostum.İptal ediyo bunlar
Dost senin teli belli ettin Dost günün güzel geçsin 🙏Neyini takip ettiniz sporun anlamdım basket mi bu sayı yazdınız
Betgit de ödesin bi zahmetİptal ediyo bunlar
Yok ben bişi istemiyorum onun için demiyomDost senin teli belli ettin Dost günün güzel geçsin 🙏
Sacmalamazlar umarım.İptal ediyo bunlar