- 41,178
- 14,846
- 113
Yok o iş bozar bizi dost bizim alkolumuz sohbet niteliğinde işin içine o kons girince mertlik kayboluyor3 tane konsun seni dansa kaldırdığında cebin boşaldığında anlıyorsun birşeylerin değiştiğini
Yok o iş bozar bizi dost bizim alkolumuz sohbet niteliğinde işin içine o kons girince mertlik kayboluyor3 tane konsun seni dansa kaldırdığında cebin boşaldığında anlıyorsun birşeylerin değiştiğini
Arvat görünce dayanamamışTahmin ettik o gün zaten .. kendini kaybedecek kadar içme dost gerek yok
Ben olsam bende dayanamazdım 🥹🤣Arvat görünce dayanamamış![]()
BıraktımTahmin ettik o gün zaten .. kendini kaybedecek kadar içme dost gerek yok
Ne güzel gıvırıyordular gardasım en sondada onlar beni gıvırdıArvat görünce dayanamamış![]()
Kalkkınca öyle oluyorBen olsam bende dayanamazdım 🥹🤣
Oynamaya kalkınca evetKalkkınca öyle oluyor![]()
Gecmis olsun ne diyelim dost 😅Bıraktım
Ne güzel gıvırıyordular gardasım en sondada onlar beni gıvırdı
bol şansEvet dostlar uzun bir aradan sonra sizlerleyim ödül dağıtamadığım arkıdaşlarım mesajlarımda listemde onlar alıcak ödülü bu kupon gelirse. ayrıyitten 3 kisiyi daha listeye alırım. Onlar haricinde onların takip etmesine gerek yok 3 kisi seçicem onun haricinde. (Alkolü Bıraktık)
Guzel kıvırdın dost jxjxjfOynamaya kalkınca evet
10 k masa 200 k olmuştur dost ah karılar ahBıraktım
Ne güzel gıvırıyordular gardasım en sondada onlar beni gıvırdı
Oynayınca kalkar tabi kankaOynamaya kalkınca evet
Mekanda mı yoksa mecaz olarak mı dedin 🤣Guzel kıvırdın dost jxjxjf
Bol şanslarEvet dostlar uzun bir aradan sonra sizlerleyim ödül dağıtamadığım arkıdaşlarım mesajlarımda listemde onlar alıcak ödülü bu kupon gelirse. ayrıyitten 3 kisiyi daha listeye alırım. Onlar haricinde onların takip etmesine gerek yok 3 kisi seçicem onun haricinde. (Alkolü Bıraktık)
Şansın bol olsun kral güzel kupon inşallah gelirEvet dostlar uzun bir aradan sonra sizlerleyim ödül dağıtamadığım arkıdaşlarım mesajlarımda listemde onlar alıcak ödülü bu kupon gelirse. ayrıyitten 3 kisiyi daha listeye alırım. Onlar haricinde onların takip etmesine gerek yok 3 kisi seçicem onun haricinde. (Alkolü Bıraktık)
Ya mecaz espri işte ne olacak 😅Mekanda mı yoksa mecaz olarak mı dedin 🤣
Bol şanslarEvet dostlar uzun bir aradan sonra sizlerleyim ödül dağıtamadığım arkıdaşlarım mesajlarımda listemde onlar alıcak ödülü bu kupon gelirse. ayrıyitten 3 kisiyi daha listeye alırım. Onlar haricinde onların takip etmesine gerek yok 3 kisi seçicem onun haricinde. (Alkolü Bıraktık)
Bol şanslar dostumEvet dostlar uzun bir aradan sonra sizlerleyim ödül dağıtamadığım arkıdaşlarım mesajlarımda listemde onlar alıcak ödülü bu kupon gelirse. ayrıyitten 3 kisiyi daha listeye alırım. Onlar haricinde onların takip etmesine gerek yok 3 kisi seçicem onun haricinde. (Alkolü Bıraktık)
Sans yanindaymis dost iyi bari daim olsun sansin 😂Sabah jojobetten 1k çekim verdim 10k olarak yolladı onuda bununla yaptım geri istemezler inşallah 😂
O zamN banko tutar bu kupon 😭😭😭😭😭😭😭😭😭Sabah jojobetten 1k çekim verdim 10k olarak yolladı onuda bununla yaptım geri istemezler inşallah 😂