- 606
- 356
- 113
Gelir o macAlger dakika 32 hala atamamdi
Gelir o macAlger dakika 32 hala atamamdi
Guzel bonuslari var tumbetli olma bonusu katlanabilir pazartesi bonusu falan ama alt yapısı iyi değil baskette çeyrek alt üst acmiyor hatta maç önü alt üst bile acmiyorDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
Mila dep 1.5 ust gir jralmila maçı gol lazım alger geldi
rısklı de söyle birşey yapinMila dep 1.5 ust gir jral
Voleybol masa tenisi gir hızlı seri kazançDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
Kouba u20 ev 1.5 usttr bakabilirsinrısklı de söyle birşey yapin
Dep basıyorrısklı de söyle birşey yapin
Acele edip hiç etme dost. 18 de championship ve 1-2 ligleri var. Para yedireblir o ligler. Orda kasayı yükseltip akşam premier ligden devam edebilirsin. 2 saatte sifirlanmaktansa gün boyu takılmak daha mantıklıDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
Bol şansDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
Bol sansCANLI 3
Bol sanslarCANLI 3
acele etmeden duramıyoki insan 😀Acele edip hiç etme dost. 18 de championship ve 1-2 ligleri var. Para yedireblir o ligler. Orda kasayı yükseltip akşam premier ligden devam edebilirsin. 2 saatte sifirlanmaktansa gün boyu takılmak daha mantıklı