- 2,821
- 3,080
- 113
Dostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
Futbol suan yok dost amaDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
evet nası yapsak bilemedimFutbol suan yok dost ama
Çin basketi bekle benceDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
Sichuan basket maci var ev ilk per 23 atar guvenim %60evet nası yapsak bilemedim
Bendede var aynı bonus sporda pek şansım yok başarılı olursan benimkinide değerlendirebilirsin 30 k ya kadarDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
kaçta baslıyo çin basketiÇin basketi bekle bence
bakalım hemenSichuan basket maci var ev ilk per 23 atar guvenim %60
Dost o zaman 10k 5 oran icin aksama ayir 5 5 devam etbenim aklımdaki 5k 5 orana aksamki 2.3 maç birkeştirelim ordan bi 25.30 k gelse diğerlerinide canlıdan basalım diyorum nasıl olur ?
Bol şansDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?
Bülten yok slot da şans işievet nası yapsak bilemedim
Futbol oynuyorsan 2-3 saat sabret hiç etme parayı basket oynuyorsan bir şey diyemem İngiltere var 3 saat sonra alt liglerDostlar kasamız 20k 5.5 her maça basabiliyoruz güzel birşeyle tamamlarsak güzel dağıtım olur destek veren dostlara nasıl başlayalım varmı önerisi olan ?