- 17,216
- 14,104
- 113
Takip işi bende kankaAynen öyleydi di mi . İyi ki aklına geldi dost
Takip işi bende kankaAynen öyleydi di mi . İyi ki aklına geldi dost
Aman dikkat yanmasınFutbol kombine tutarsa 30 ordan de 95
Bekle artik acele etme gardasm%76,92 lik kısmını tamamlanmıştır. diyor canlı 2 canlımı var 1kombinemiz var napalım suanda
Benide ekle benide 😅Yoh daha neler @Passion90 aponun gunahini aldik 😂😂😂 sorun bendeyms 😂😂😂
Lütfen gidermisinYoh daha neler @Passion90 aponun gunahini aldik 😂😂😂 sorun bendeyms 😂😂😂
Memur ac karnini mi doyurdum dua ettm.adam jackpot yakalams 😂😂Lütfen gidermisin![]()
Michigan state dep 76.5 üst basketbolbelli başlı 3.4 kişi var konu açtığımdan beri onlar benim yanımda oldu bende onların yanında olucam çekim yaparsam burdan ozamn nediyoruz ? TAK TAK TAK KUTUPLARDAYIM KAPIDA KİM VAR TAK TAK TAK
@BlackJED al abi basket maciniMichigan state dep 76.5 üst basketbol
knka 70.5 üst veriyo girimmiMichigan state dep 76.5 üst basketbol
Kanka ayık olsan kendine hakim olabilsen sana yolu göstericem de slot da sen kendini tutamazsın diye ses etmiyorumbelli başlı 3.4 kişi var konu açtığımdan beri onlar benim yanımda oldu bende onların yanında olucam çekim yaparsam burdan ozamn nediyoruz ? TAK TAK TAK KUTUPLARDAYIM KAPIDA KİM VAR TAK TAK TAK
Çek hele o kadar keyiflibelli başlı 3.4 kişi var konu açtığımdan beri onlar benim yanımda oldu bende onların yanında olucam çekim yaparsam burdan ozamn nediyoruz ? TAK TAK TAK KUTUPLARDAYIM KAPIDA KİM VAR TAK TAK TAK
knka daha slota girmem majörü aldık bizi dipten aldıKanka ayık olsan kendine hakim olabilsen sana yolu göstericem de slot da sen kendini tutamazsın diye ses etmiyorum![]()
@Passion90 al bunu burdan 😂😂Kanka ayık olsan kendine hakim olabilsen sana yolu göstericem de slot da sen kendini tutamazsın diye ses etmiyorum![]()
inşallah kankamÇek hele o kadar keyifli
Uzun meşakkatli yola girdin kanka sonu ölüsü 70-80k olmalı fazlası şansa beline kuvvet 👋😍
Memur adam birşey yapamam dokunulmazlığı var 😅@Passion90 al bunu burdan 😂😂
Gir abiiiknka 70.5 üst veriyo girimmi
@wasil seni essekler.tepsin git burdan slot diyo 😂😂Memur adam birşey yapamam dokunulmazlığı var 😅
Valla ben işteyim arada uğradım won yazısını görünce 1 duble daha viski doldurmuş kankam dedim çıktım haha 🤪 😅😅😅inşallah kankam