- 26,814
- 17,217
- 113
Kral gerek yok boşver..O yuzden mi engelledn
Kral gerek yok boşver..O yuzden mi engelledn
Çok teşekkür ederim dost 🙏🏻waisyl fearj passion zeisy mert 3 dedim ama 5 kişi gönlümden koptu bana dm atın
Rabbim daha cok versin tokatlı ✋✋waisyl fearj passion zeisy mert 3 dedim ama 5 kişi gönlümden koptu bana dm atın
Tebrikler kesene bereketwaisyl fearj passion zeisy mert 3 dedim ama 5 kişi gönlümden koptu bana dm atın
Eyvallah kankawaisyl fearj passion zeisy mert 3 dedim ama 5 kişi gönlümden koptu bana dm atın
Dm kapalı dost 👍🏻oğuzhan sende varsın yazmayımunuttum
Bana yazmamissin sanirim dost amaoğuzhan sende varsın yazmayımunuttum
kusura bakma hemen yazdımBana yazmamissin sanirim dost ama
Kesene bereket abiiiii3 dedim güncel 7 kişi var kırmıcam hiç birinizi bugün bana yarın size
Ozaman bende isterem 😅😅3 dedim güncel 7 kişi var kırmıcam hiç birinizi bugün bana yarın size
Helal olsun3 dedim güncel 7 kişi var kırmıcam hiç birinizi bugün bana yarın size
Reis bizede bir dm yanar mı3 dedim güncel 7 kişi var kırmıcam hiç birinizi bugün bana yarın size
Tebrikler dostum bi roll dusermi bizede 😅dmden sadece resim olarak i ban atın çekim verdim bekliyom gelir gelmez şans paralarınızı atıcam
Bırak girme arasına dost onların@qguzh4nn0 @fearjr1992 derdiniz nee laaa almayayım elime sopayı