- 2,337
- 897
- 113
En beğendiğiniz güzel dediğiniz ilk oyunu yazarmisiniz bir kaç tane de olabilir
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Takilmaca ufaktan kim ne durumda Ekli dosyayı görüntüle 875785
Daim olsun @Hasim5454 O zmn dm.bekliyoz.dostt 😂😂Zlot ta slot yapalım ordada başka 300 e 2.4 aldım slot yapalım
Ben bu ara hallowen3 e sardim geç oyuna giriyor ama saglam.oduyorEn beğendiğiniz güzel dediğiniz ilk oyunu yazarmisiniz bir kaç tane de olabilir
Hemen deneyelim başka varsa yazın arkadaşlar deneyelim bu para nerde alalımBen bu ara hallowen3 e sardim geç oyuna giriyor ama saglam.oduyor
Big bas HalloweenBen bu ara hallowen3 e sardim geç oyuna giriyor ama saglam.oduyor
Evet 3 amaBig bas Halloween
Deniyorum kasa 1400Azteg gems 10 tl den çevir 100 adet bakiyen 2 katlanir
Öyle bişey varsa herkes yapsın kazansın bu konularda emin konuşmayınAzteg gems 10 tl den çevir 100 adet bakiyen 2 katlanir
Netentin twin spin xxxtreme oyunundan iyi almıştım zamanında dene istersenVarmı oyun başka
Parayi slota vercegine bize vereydin demen lazmdi😂😂Netentin twin spin xxxtreme oyunundan iyi almıştım zamanında dene istersen
Harbiden bı ise yarardiParayi slota vercegine bize vereydin
lazmdi😂😂
Slot iyi bişey değil zaten ya spordan alırsın slotta verirsin çok büyük şans lazım kazanman için. Ben bıraktım artık slotuParayi slota vercegine bize vereydin demen lazmdi😂😂
Dedim ama tepki vermedin kardo😂Harbiden bı ise yarardi
Villereal maci 2 gol ilk yari bass 😂😂Slot iyi bişey değil zaten ya spordan alırsın slotta verirsin çok büyük şans lazım kazanman için. Ben bıraktım artık slotu
Tamam parmağımı bastım ekrana başka bascak bişey yok 🥸Villereal maci 2 gol ilk yari bass 😂😂
Ben olsam süpriz denerim qarabag ilk yarı gol atar oynarım chelseayleVillereal maci 2 gol ilk yari bass 😂😂