- 6,870
- 10,914
- 113
Bol şanslargelirse birkaç arkadaşa daha yazarız dmden. bol şans herkese
Ekli dosyayı görüntüle 168155
Çerezlik bi kuponda vardı dostvenezuela macına oynayacaktım senin şansına ama maç yoktu rotabette @Distin
Aynı maçtan yattımDominik basket ligine iy1 oynadım maça 13-0 la başladı adamlar tamam geldi dedik 6-18 seri yiyip 19-18 önde kapattılar çeyreği onada eyv dedik ikinci çeyrek 0-11 seri yediler şimdide 24-33 gerideler ben böyle mal takım görmedim 13-0la başlayıp 9 sayı geride olmak anca bizi bulur
valla sabırsızlıktan kaybediyoruz dost yarını beklesek mis gibi maçlar var ama hemen anlık oynamak için sacma sapan liglere bulasıyoruz işte. gecmis olsunDominik basket ligine iy1 oynadım maça 13-0 la başladı adamlar tamam geldi dedik 6-18 seri yiyip 19-18 önde kapattılar çeyreği onada eyv dedik ikinci çeyrek 0-11 seri yediler şimdide 24-33 gerideler ben böyle mal takım görmedim 13-0la başlayıp 9 sayı geride olmak anca bizi bulur
Katılıyorum dost sen ne dersen odurvalla sabırsızlıktan kaybediyoruz dost yarını beklesek mis gibi maçlar var ama hemen anlık oynamak için sacma sapan liglere bulasıyoruz işte. gecmis olsun
1.5 üstlere fısıldayan adam naber dostKatılıyorum dost sen ne dersen odur
İlk maçtan nasıl yatmıştk uyanınca acayip sinirlerim bozuldu son 5 e kadar gideriz onları takip ederken akşam olur diye yapmıştım1.5 üstlere fısıldayan adam naber dost
kahkaha atmıstım görünce ama saglık olsun dost haftaya inşallahİlk maçtan nasıl yatmıştk aq uyanınca acayip sinirlerim bozuldu son 5 e kadar gideriz onları takip ederken akşam olur diye yapmıştım
Dm gelmemiş halakahkaha atmıstım görünce aq ama saglık olsun dost haftaya inşallah
limit vardır dostDm gelmemiş hala
Şimdi, geldi dost 500 liram sagollimit vardır dost
bol şans dost 5k yapıp 4.5ksını atarsın banaŞimdi, geldi dost 500 liram sagol