- 6,870
- 10,914
- 113
bol şans dostbugün güzel para aldık kapanış da güzel olur umaırm bol şanslalr herkese Ekli dosyayı görüntüle 132486
Bol sans bjo telekom 3. Ceyrekten gelmis 😁bugün güzel para aldık kapanış da güzel olur umaırm bol şanslalr herkese Ekli dosyayı görüntüle 132486
o rahat geldi ama cagliari macı kanser ediyorBol sans bjo telekom 3. Ceyrekten gelmis 😁
Olur gibi gozukuyo oda muhtemelen 1.1 olucako rahat geldi ama cagliari macı kanser ediyor
bugün güzel para aldık kapanış da güzel olur umaırm bol şanslalr herkese Ekli dosyayı görüntüle 132486
Porto ve feyenoord en korktuğum maçlardı neler olacak bakalımPortoda onde telekom geldi speiza geldi.digerlerinede guveniyorum ozellikle sportinge cok guvendim oranida muthis.sansin bol olsun kardes
Ben kalan maclardan korkmuyirum bakalim ne olcak.sansin bol olaPorto ve feyenoord en korktuğum maçlardı neler olacak bakalım
AttılarSimdilik dep daha etkili feyenord macinda
Dost atacak inş.. Şuan cuvara totemi için balkona çıkıyorum .😎Lig sonuncusuna karşı 1 saat 1-0 skora yatıp gidip 80de penaltı yaptı feyenoord bravo anasını satayım gel de delirme