- 11,910
- 6,133
- 113
@Metings1905 kendin dışında 3 kişi seçip yazar mısın bana reis.. aktif rol açan, açacak olup konuda ki diğer dostlara ulaşabilecek
Daim ola yigidoBurası won reis kapatabilir misin? @Daimon
Tamamdır dm atarım@Metings1905 kendin dışında 3 kişi seçip yazar mısın bana reis.. aktif rol açan, açacak olup konuda ki diğer dostlara ulaşabilecek
Tbrkler kardes tenis beni bayiyor basket futbol olsa takip ederdim.iyi katladinBurası won reis kapatabilir misin? @Daimon
Bu kdr ruhsuz olmasn ama 😂😂İş çıkışı yine açacağım rol
Basket işi sıkıntı bende yaTbrkler kardes tenis beni bayiyor basket futbol olsa takip ederdim.iyi katladin
Ozmaan saf dışı kalmışız başarılar reisim 👑@Metings1905 kendin dışında 3 kişi seçip yazar mısın bana reis.. aktif rol açan, açacak olup konuda ki diğer dostlara ulaşabilecek
Valla uykum geliyo teniste.herkesin rolünü takip etmemde senin yerin ayrı biliyosun 😉Basket işi sıkıntı bende ya
Noldu şimdiBu kdr ruhsuz olmasn ama 😂😂
Vatan millet sakarya 😂Noldu şimdi
Mesela ben@Metings1905 kendin dışında 3 kişi seçip yazar mısın bana reis.. aktif rol açan, açacak olup konuda ki diğer dostlara ulaşabilecek
İkimiz meselaMesela ben
Mesela yaniİkimiz mesela
@SlotMaN61 @akgul383 @onkooo411 roll acarlarsa bu 3 kısı vardı acmazlarsa baskasını secerız@Metings1905 kendin dışında 3 kişi seçip yazar mısın bana reis.. aktif rol açan, açacak olup konuda ki diğer dostlara ulaşabilecek
Duygularim darmadagin anlayamazsn 😂😂
Bende takip ettim niye secmedin
Dünden beri iyi dağıttın dost tebrikler. Kazancın daim olsun2-3 dosta rol açtırırız
Kazancın daim olsun dost2-3 dosta rol açtırırız