- 41,042
- 14,818
- 113
Sağlık olsun yeğen ufak ufak oyna bir gün bomba bir kupon vuracak ama yüklü girmeTekten gitmiş sanırım
Sağlık olsun yeğen ufak ufak oyna bir gün bomba bir kupon vuracak ama yüklü girmeTekten gitmiş sanırım
Düzeleceğiz dayım sorun yokSağlık olsun yeğen ufak ufak oyna bir gün bomba bir kupon vuracak ama yüklü girme
Inşallah tabiki düzelecek her inişin bir çıkışı vardırDüzeleceğiz dayım sorun yok
Ayın 10u da olmadı hayırdır ınsallahİftardan sonra başlayalım hedefe 4 adımda ulaşacağımızı düşünüyorum..
Bol şans
Rastgele
Bol şanslar 🙏İftardan sonra başlayalım hedefe 4 adımda ulaşacağımızı düşünüyorum..
Bol şans
Rastgele
Bol şanslar dostİftardan sonra başlayalım hedefe 4 adımda ulaşacağımızı düşünüyorum..
Bol şans
Rastgele
Bolsans Dostİftardan sonra başlayalım hedefe 4 adımda ulaşacağımızı düşünüyorum..
Bol şans
Rastgele
Çok geçmiş olsun dostum umarım kötü birşey yokturBurası bir süre kapalı beyler kusura bakmayın hakkınızı helal edin.. Hastanedeyim işlerim uzun sürdü
Bol Şanslar Kazancın Bol Olsun Dostum 👍🏻İftardan sonra başlayalım hedefe 4 adımda ulaşacağımızı düşünüyorum..
Bol şans
Rastgele
Geçmiş olsun dostum Allah şifa versinBurası bir süre kapalı beyler kusura bakmayın hakkınızı helal edin.. Hastanedeyim işlerim uzun sürdü
Geçmiş olsunBurası bir süre kapalı beyler kusura bakmayın hakkınızı helal edin.. Hastanedeyim işlerim uzun sürdü
@ShellacBurası bir süre kapalı beyler kusura bakmayın hakkınızı helal edin.. Hastanedeyim işlerim uzun sürdü
Geçmiş olsun dostBurası bir süre kapalı beyler kusura bakmayın hakkınızı helal edin.. Hastanedeyim işlerim uzun sürdü
Dost bu nedirİftardan sonra başlayalım hedefe 4 adımda ulaşacağımızı düşünüyorum..
Bol şans
Rastgele
Bilglendirmen yeterli dostumBurası bir süre kapalı beyler kusura bakmayın hakkınızı helal edin.. Hastanedeyim işlerim uzun sürdü