13 Şub 2026 #21 G gecesiyah Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 10,630 3,721 113 umut588' Alıntı: Bunu jojodan globale çektim ama ne tr ye çekebiliyorum nede siteye geri atabiliyorum Genişletmek için tıkla ... Sifreni sifirlandigin icin 22 saat sonra cekim iznin aciliyor
umut588' Alıntı: Bunu jojodan globale çektim ama ne tr ye çekebiliyorum nede siteye geri atabiliyorum Genişletmek için tıkla ... Sifreni sifirlandigin icin 22 saat sonra cekim iznin aciliyor
13 Şub 2026 #22 umut588 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 458 233 43 The Magician' Alıntı: Ekranda yazanı okuyabilsen nedenini anlayacaksın Genişletmek için tıkla ... Nedeni anladık hocam bankadan tr ye atıp globale atarken bekleme süresi var zannediyorum bilgi edinmeye calıştım sizlerden
The Magician' Alıntı: Ekranda yazanı okuyabilsen nedenini anlayacaksın Genişletmek için tıkla ... Nedeni anladık hocam bankadan tr ye atıp globale atarken bekleme süresi var zannediyorum bilgi edinmeye calıştım sizlerden
13 Şub 2026 #23 umut588 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 458 233 43 gecesiyah' Alıntı: Sifreni sifirlandigin icin 22 saat sonra cekim iznin aciliyor Genişletmek için tıkla ... Lan vay arkadaş tüh şifreyi hatırlardırdımmda sıfırladık neyse şans çok teşekkür ederim bilginendirmen içinn
gecesiyah' Alıntı: Sifreni sifirlandigin icin 22 saat sonra cekim iznin aciliyor Genişletmek için tıkla ... Lan vay arkadaş tüh şifreyi hatırlardırdımmda sıfırladık neyse şans çok teşekkür ederim bilginendirmen içinn
13 Şub 2026 #24 Sisifos . Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 16,335 6,121 113 zaten bankadan trye atınca ordan globale atarken bekleme süren var ? @umut588
13 Şub 2026 #25 A Asikral27 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 504 163 43 Güvenlik amaçlı şifreni sıfırlamışsın ondan 24 saat bekletiyo yarın bu vakitler açılır ordan TR ye ordanda bankaya çekersin
Güvenlik amaçlı şifreni sıfırlamışsın ondan 24 saat bekletiyo yarın bu vakitler açılır ordan TR ye ordanda bankaya çekersin
13 Şub 2026 #26 G gecesiyah Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 10,630 3,721 113 umut588' Alıntı: Lan vay arkadaş tüh şifreyi hatırlardırdımmda sıfırladık neyse şans çok teşekkür ederim bilginendirmen içinn Genişletmek için tıkla ... Binanca guvenlik nediyle sifir sifirlama yapsan 24 saat kitleme yapiyor
umut588' Alıntı: Lan vay arkadaş tüh şifreyi hatırlardırdımmda sıfırladık neyse şans çok teşekkür ederim bilginendirmen içinn Genişletmek için tıkla ... Binanca guvenlik nediyle sifir sifirlama yapsan 24 saat kitleme yapiyor