Ordan binance globale aktarmak istiyorum oda olmuyor48 saat bekleme süresi var en erken 11i yazısını nerden gördün bu arada bende atmıştım bekliyorum
48 saat geçmeden hiçbir şey yapamazsınMerhaba arkadaşlar binance tr hesabıma bankamdan para yükledim başka yere transfer etmek istiyorum ama en erken tarih ayın 11 i yazıyor bunu nasıl halledebilirm varmı yardımcı olacak
Binance Global'e transfer edeceksen iki gün beklemelisin, kural böyle.Merhaba arkadaşlar binance tr hesabıma bankamdan para yükledim başka yere transfer etmek istiyorum ama en erken tarih ayın 11 i yazıyor bunu nasıl halledebilirm varmı yardımcı olacak
Ne yani sitelerde yatırım yaparken paranın geçmesi için 48 saat beklemelimiyimBinance Global'e transfer edeceksen iki gün beklemelisin, kural böyle.
Beklemek istemiyorsan paranı bankaya geri çekebilirsin.
farketmez yine beklicenParibuya atarsam peki alıcının bilgilerini biliyorum
çünkü kripto yasası çıktı temmuz ayında herşey değiştiBaşkasi bana gönderince niye hemen düşüyor
Trust wallete de mi olmazfarketmez yine beklicen
olmaz maalesef bende bekliyom 24 saatim kaldıTrust wallete de mi olmaz
Binance ı bilmem ama okx tr den okx globale gönderiliyorOrdan binance globale aktarmak istiyorum oda olmuyor
Evet. Beğenmesekte maalesef binance kuralı böyle.Ne yani sitelerde yatırım yaparken paranın geçmesi için 48 saat beklemelimiyim
nasıl bi hata veriyor açıklayıcı olursan yardım alabilirsinJojodan binance globale para çektim. Globalde ne tr ye atabiliyorum nede siteye atabiliyorum bilgisi olan varmı
24 saatnasıl bi hata veriyor açıklayıcı olursan yardım alabilirsin
Globalden trye anlik geciyor ss atman lazim sorun neymis24 saatben sadece bankadan tr ye yatırınca globale atmak icin bekleniyor diye biliyorum
Bunu jojodan globale çektim ama ne tr ye çekebiliyorum nede siteye geri atabiliyorumGlobalden trye anlik geciyor ss atman lazim sorun neymis
Ekranda yazanı okuyabilsen nedenini anlayacaksınBunu jojodan globale çektim ama ne tr ye çekebiliyorum nede siteye geri atabiliyorum