Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bim İş Hakkında

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,203
2,030
113
Agalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
Çalışabileceğin şartları en iyi olan market en azından diğer 3 harflilere nazaran daha yüksek maaşı var her bayram bim para veriyor ciroya göre prim veriyor yükselme imkanın var şuan bim müdürleri 55 60 alıyordur yardımcılık yapıyordum 3 sene önce ayrıldım şuan kendi işimi yapıyorum

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,203
2,030
113
Agalar yaş 29 iş ariyodum bim magazi çağırdı evime yakın burada fikrinizi almak isterim calisilacak yer mi zormu nasıl eğer çalışılacak gibi değilse başka iş aramalarina bakayım katılıp yazarsanız Allah razı olsun sağolun
Kasayı öğren sonra ofisten çıkma sürekli sipariş girmeyi defter yazmayı öğren prosedürleri öğren bölge sorumlusuyla iyi geçin 3 aya yardımcı olursn profilinde düzgünse tabi

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,203
2,030
113
Kimse beğenmez ama ekmek yedik müşteriyle uğraşmak zor ama molanı saatinde kullanırsın iznini her hafta bir gün belirler o gün kullanırsın ayın son günü maaşın yatar yıl başlarında promosyon yatırırlar övmüyorum ama şu diğer marketlerin kat kat iyisini veriyor bim

mrtosman

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
28
9
3
knk ben bimde çalışyorum şöyle söylim daha önce a101 4 sene onur market de de 3 sene geçmişim var bimde de 1 sene mi çoktan doldurdum ama aralarında gerçekten en iyi si bim diyebilirim şimdilik daha iyi yerler vardır mutlaka ama o 3 harfli lerden en iyisi bi aylık personel maaşı 34 k civarı yeni zamla 40 ı geçmesini bekliyoruz suan açıklama yapılmadı bayramlarda da 2 k bim para yatar ve 6 ayda bir ayın 10'unda banka promosyonu yatar öncelikle mesai saatlerinde telefon kullanmak kesinlikle yasak molada istediğin gibi takıl evet market sektörü gercekten zor ama insanlarla uğraşmak daha zor emin ol her türlü pislik insan var ama bu nerde çalışırsan çalış heryerde çıkar kesinlik çalışma saatlerine çok dikkat ediyorlar diğer marketler gibi fazla çalışma falan yok çok nadir olduğu zaman da en kısa sürede o saati sana veriyorlar en önemlisi çalışma arkadaşların onlar çok önemli onlar iyi olduğu zürece yaptığın iş hiçbir zaman zor gelmez ve vakitin nasıl geçtiğini anlamazsın birde sürekli mağaza değiştirme olayı maalesef o bütün marketlerin sisteminde var gerçekten çalışmak istersen işe de ihtiyacın varsa kaçırma derim diğer 3 harfliler daha berbat onlar yoldan geçeni bile alırlar işe zaetn 2 veya 6 ay olaması lazım detaylı bilmiyor bi deneme süreci olur denemeden sonra karar verilir herşeye zaten karar senin knk sormak istediğin bişey olursa sor knk

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,797
1,205
113
Daha ne istiyorsun bıde evine yakınsa daha rahat gider gelir sin

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,329
6,118
113
a101 ve şoktan daha iyi mobbing daha az diğer firmalara göre

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,471
1,957
113
Biraz mağazanın konumuna yöneticisine bağlı reyon düzeltmek ile başlar her işi yaparsın

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,085
6,663
113
knk askeri sistemi var. maaşı güzel saati 8 saat haftada bi tam gün 12 saat . cart curt öyle. ben askeriyeden ayrılmıs adamım 3 ay dayandım 😊 suan arkadaslarım girmiş hepai cıkacam diyor . dene girdiğin bölgee markete baglı hayırlı olsun

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,636
1,088
113
ben calısmadım ama calısan tanıdıklarımdan duydugum cok sık şube degistirebiliyorlar

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
869
269
83
Bimde çalışıyorum ve çalıştığım insanlar ve mağaza bölgem güzel oldugu için mutluyum maaş konusu da ayrı güzel yeni yıl aciklanmadi ama en az 42 bekliyorum sorun varsa yaz cevap vereyim kral

emrahyel76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
25
28
Bimde çalışıyorum ve çalıştığım insanlar ve mağaza bölgem güzel oldugu için mutluyum maaş konusu da ayrı güzel yeni yıl aciklanmadi ama en az 42 bekliyorum sorun varsa yaz cevap vereyim kral
Kiral başakşehir tarafında bim nasıl bilmiyorum bende gece anksiyeteside var yaoabilirmiyim bilmiyorum

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,631
14,552
113
Kiral başakşehir tarafında bim nasıl bilmiyorum bende gece anksiyeteside var yaoabilirmiyim bilmiyorum
Uzun vadede yapılabilecek bir meslek değil para lazımsa gir yaza kadar çalış ama hiç market tecrüben yoksa bazı şeyleri çözmek zor gelebilir alışkanlık olmadığı için bu tür marketlerin zorlukları her işi iki üç kişi olarak yapmak çok iş gücü bindiriyorlar sevkiyat gelir sen indirirsin depoya sen tasirsin depodan sen cikarirsin kasaya bakarsın rafları duzeltirsin skt kontrolü yaparsın fire oranını tutturmaya çalışırsın vs vs sen kendi mesleğini öğrenmej istiyorum dediğin için diyorum yoksa para kazanayım yeter diyorsan işçi olarak çoğu işten tabi ki iyidir ama çalıştığın yerin insanların müdürlerinin etkileri de belirler işyerinde mutlu olmanı. O yüzden biraz piyango onun dışında senin keyfine kalmış gerisi.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,329
6,118
113
Uzun vadede yapılabilecek bir meslek değil para lazımsa gir yaza kadar çalış ama hiç market tecrüben yoksa bazı şeyleri çözmek zor gelebilir alışkanlık olmadığı için bu tür marketlerin zorlukları her işi iki üç kişi olarak yapmak çok iş gücü bindiriyorlar sevkiyat gelir sen indirirsin depoya sen tasirsin depodan sen cikarirsin kasaya bakarsın rafları duzeltirsin skt kontrolü yaparsın fire oranını tutturmaya çalışırsın vs vs sen kendi mesleğini öğrenmej istiyorum dediğin için diyorum yoksa para kazanayım yeter diyorsan işçi olarak çoğu işten tabi ki iyidir ama çalıştığın yerin insanların müdürlerinin etkileri de belirler işyerinde mutlu olmanı. O yüzden biraz piyango onun dışında senin keyfine kalmış gerisi.
bu söylediklerin için a101 ve şok için doğrudur bende çalıştım zamanında a101de ama benim çevremde şahit olduğum bim lerde görev ayrımı yapıyorlar kasa ya bakan ayrı içeriye bakan ayrı sevkiyat vs işleriyle ayrı uğraşan kişiler gibi gibi diğer firmalara göre bim en düzgün ü bu konuda

emrahyel76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
25
28
Bilmiyorum kararsız kaldım olmasa başka iş bakarım krallar

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
138
43
Ya kardesim gir bakma millete. Hem baskasina gore isemi girilir en azindan 3-5 cep harcligin ciksin kimseye boyun eyme cebinde paran ve cesaretin olur yasin benden kucuk ama benden sana dost tavsiyesi gir calis millet yagin pasin camurun icinde calisiyor amk

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,061
460
113
Ya kardesim gir bakma millete. Hem baskasina gore isemi girilir en azindan 3-5 cep harcligin ciksin kimseye boyun eyme cebinde paran ve cesaretin olur yasin benden kucuk ama benden sana dost tavsiyesi gir calis millet yagin pasin camurun icinde calisiyor amk
Yagın pasın içinde çalışan olarak sanayide çalışanlarımı kast ediyosun güldürme kral adamlar sanayide dünyanın parasını kazanıyo keske bende 15 yasından itibaren sanayide çalışsaydım şimdi üniversteye gittikde noldu her türlü leş ortam burda

asjokey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,326
342
83
ak trol gibi yazayım iş begenmezler bak her taraf kalabalık cıkar telefonunu bitmediniz beee