134k gidiyor düzgün bir sitede çıksa 184k çekecek. Ama daha öncede dedim 100 liraya 50k da deli para100 liraya 50 k almış tabiki sevinecek
134k gidiyor düzgün bir sitede çıksa 184k çekecek. Ama daha öncede dedim 100 liraya 50k da deli para100 liraya 50 k almış tabiki sevinecek
Valla iyi denk gelmiş. Harbiden sabah şekeri olmuş tebrikler50k ödüyor bunada şükür öderse. sıfırdık
bakalım öderse güzel olacak bro 97 lira yatırmıştımValla iyi denk gelmiş. Harbiden sabah şekeri olmuş tebrikler
La 100 atsaydın bari 97 ye sigara alamaz adamlarbakalım öderse güzel olacak bro 97 lira yatırmıştım
100 de değil puahah 😂😂bakalım öderse güzel olacak bro 97 lira yatırmıştım
Beni sikti 8 sayıyla yeniyordu periyotu kaybetti 0 lanmadan uyku haram zaten iyi günler hepinizeHe bide açık ara yeniyordu denver bir molaya kaç sayıdan çeyreği verdi
Sigara 105 TL EnişteLa 100 atsaydın bari 97 ye sigara alamaz adamlar
Aynen kaç sayıdan çeyreği verdi açıktan şike yapıyor o takım kasmıyor. Sağlık olsun diyelimBeni sikti 8 sayıyla yeniyordu periyotu kaybetti 0 lanmadan uyku haram zaten iyi günler hepinize
Parliament içenlerin konusu bu heralde dayıSigara 105 TL Enişte
dayımSigara 105 TL Enişte
börekParliament içenlerin konusu bu heralde dayı
100 liraya almasından dolayı sevindirici ha 10-20k yatırır o zaman insan üzülür o ayri134k gidiyor düzgün bir sitede çıksa 184k çekecek. Ama daha öncede dedim 100 liraya 50k da deli para
İyi 10k altı demiş dümen değil demek ki ona özel dese 1000 tl derdi100 liraya almasından dolayı sevindirici ha 10-20k yatırır o zaman insan üzülür o ayri
Aynen bende deli gibi sevinirdim. Ama siteye söverdim 134k cebine indiriyor sağlayıcıdan geliyor ya para. Grand falan çıkarsan kafayı yersin100 liraya almasından dolayı sevindirici ha 10-20k yatırır o zaman insan üzülür o ayri
bol şans gelsinKusurati sürpriz denemek istedim sac beklediğimden etkili başladı. Maçı alabilir gibi geliyor. Gelirse kupon küçük bir dağıtım yaparızz
Ekli dosyayı görüntüle 880433
Hepsi aynı be enişteParliament içenlerin konusu bu heralde dayı
dilediğin gibi gelsin inşallah dostKusurati sürpriz denemek istedim sac beklediğimden etkili başladı. Maçı alabilir gibi geliyor. Gelirse kupon küçük bir dağıtım yaparızz
Bol şans dost tekrarKusurati sürpriz denemek istedim sac beklediğimden etkili başladı. Maçı alabilir gibi geliyor. Gelirse kupon küçük bir dağıtım yaparızz