- 87,926
- 96,631
- 113
Gözler seçmiyor bob yaşlandık artıkTanıyamadın herhalde 🤣🤣
Gözler seçmiyor bob yaşlandık artıkTanıyamadın herhalde 🤣🤣
Bak 27 bile olduGözler seçmiyor bob yaşlandık artık
Kopya çekmeBak 27 bile oldu
Tebrikler aga daim olsun dunn gelmedi ama randle zor da olsa geldiBeyler söz verdiğim gibi çekim verip burda takip eden 9 arkadaşa 500er tl olarak aticam. Az sonra seçerim 9 arkadaşı şarjım az şuan çünkü
Ben vereyim kralBu arada konu başından beri yazıyorum neden kimse tepki vermiyor mesajlarıma![]()
Tebrikler tekrardan reis keşke dunn da gelseydiBeyler söz verdiğim gibi çekim verip burda takip eden 9 arkadaşa 500er tl olarak aticam. Az sonra seçerim 9 arkadaşı şarjım az şuan çünkü
Ne yapmamız lazım mesela. Kayda değer ne yazdın 🤣Bu arada konu başından beri yazıyorum neden kimse tepki vermiyor mesajlarıma![]()
Art niyet arama dost tanımıyorum ben şahsen seni o yüzden alıntı yapmadım. Dunn çıktı 5dk kala zatenBu arada konu başından beri yazıyorum neden kimse tepki vermiyor mesajlarıma![]()
Eyvallah dostum tekrardan teşekkür ettik hediyen içinBeyler söz verdiğim gibi çekim verip burda takip eden 9 arkadaşa 500er tl olarak aticam. Az sonra seçerim 9 arkadaşı şarjım az şuan çünkü
3-5 bisiler yazmıştır yaNe yapmamız lazım mesela. Kayda değer ne yazdın 🤣
Kesene bereket dostBeyler söz verdiğim gibi çekim verip burda takip eden 9 arkadaşa 500er tl olarak aticam. Az sonra seçerim 9 arkadaşı şarjım az şuan çünkü
3 5 mi en az 50 60 mesaj var konuda3-5 bisiler yazmıştır ya
3 5 mi en az 50 60 mesaj var konuda![]()
Öyle demedim sayı sayıyoruz ya 3-5 öyle yazmıştır dedim3 5 mi en az 50 60 mesaj var konuda![]()
Nasıl ama minnesota enişte. Yılan dimi 🤣 . Geçen sene şampiyon olacaktık altın çocukları sga ya her pozisyonda faul çalmasalarEyvallah dostum tekrardan teşekkür ettik hediyen için
Ahmet beyNasıl ama minnesota enişte. Yılan dimi 🤣 . Geçen sene şampiyon olacaktık altın çocukları sga ya her pozisyonda faul çalmasalar