- 106,783
- 60,001
- 113
Çok zorlamissin bro be.bol sans diyelim yinedeBir Site 1200 Bonus vermiş 10 kat çevrimli 10 kat çekimli.
Sürpriz bi şeyler denedik. Gelirse 4 kişiye ulaşırım
Ekli dosyayı görüntüle 880997
Çok zorlamissin bro be.bol sans diyelim yinedeBir Site 1200 Bonus vermiş 10 kat çevrimli 10 kat çekimli.
sanada bol şans diliyorum dostumBi kuponum var cyber gelirse ben de nba kuponu yaparım @Beyblade03 en güvendiğin oyuncunu kim bu gece söyle de 2li yapayım benim güvendiğimle
Noldu loO aq comari ile görüşücez dm den sinyal yapıp duran at ağızlınin biri para görünce gotu başı dağıttı Ümit efendi
2 de analize başlıcam atarım öncesindeeBi kuponum var cyber gelirse ben de nba kuponu yaparım @Beyblade03 en güvendiğin oyuncun kim bu gece söyle de 2li yapayım benim güvendiğimle
Ha sen para da attın ismini falan biliyorsun ben göndermedim de 40k paraya değişen adam çok gördük salla boşverO aq comari ile görüşücez dm den sinyal yapıp duran at ağızlınin biri para görünce gotu başı dağıttı Ümit efendi
Tamamdır dostum2 de analize başlıcam atarım öncesindee
Bu 40k muhabbeti nedir dost kim kime taktıHa sen para da attın ismini falan biliyorsun ben göndermedim de 40k paraya değişen adam çok gördük salla boşver
Rolling yaptı biri de toplamda 40k aldı. Dağıtacağı sıra millete laf sokup sokup gittiBu 40k muhabbeti nedir dost kim kime taktı
Olmuştur illa ki bir iki kişiye ulaşmıştır fazlasını bilmemAcaba ulaştığı oldu mu ben onu merak ediyorum
Eski kullanıcı adi neydi onun ya hatırlıyordum ama unuttumO aq comari ile görüşücez dm den sinyal yapıp duran at ağızlınin biri para görünce gotu başı dağıttı Ümit efendi
La iki günde 100k aldım 10k dağıttım nerdeyse hala dağıtmak için konu açıyorum böyle ego yapmadım. Sıktır edin böyleleriniRolling yaptı biri de toplamda 40k aldı. Dağıtacağı sıra millete laf sokup sokup gitti
Valla sen burda gördüğüm en iyi dağıtımcılardansın çat 750 yolladın millet 300 atınca havalara giriyoLa iki günde 100k aldım 10k dağıttım nerdeyse hala dağıtmak için konu açıyorum böyle ego yapmadım. Sıktır edin böylelerini
Katılıyorum ☝Valla sen burda gördüğüm en iyi dağıtımcılardansın çat 750 yolladın millet 300 atınca havalara giriyo
birde gönderdiği ödülleri geri isteyenler varValla sen burda gördüğüm en iyi dağıtımcılardansın çat 750 yolladın millet 300 atınca havalara giriyo
Neyse sıra bugunde uyuyakalmıcam ınsLa iki günde 100k aldım 10k dağıttım nerdeyse hala dağıtmak için konu açıyorum böyle ego yapmadım. Sıktır edin böylelerini
Bol şanslarBir Site 1200 Bonus vermiş 10 kat çevrimli 10 kat çekimli.