- 63,181
- 32,338
- 113
Ya Ahmet aklınla mı oynuyorsun kendin silindi ortaya attın Benimki silinmedi diyorsun kiminki silinmiş tek kelime diyorum güncelle çekimler bu kadar yaBenli silinmedi ben yinede guncelledim puahahah
Ya Ahmet aklınla mı oynuyorsun kendin silindi ortaya attın Benimki silinmedi diyorsun kiminki silinmiş tek kelime diyorum güncelle çekimler bu kadar yaBenli silinmedi ben yinede guncelledim puahahah
Yok almıştım ben yeni gelenler için dedim onuO değil de sen alamamıştın Bonus bitti dedin nasıl aldın
Abi rulling silindi dedi ben demedimki agabeyYa Ahmet aklınla mı oynuyorsun kendin silindi ortaya attın Benimki silinmedi diyorsun kiminki silinmiş tek kelime diyorum güncelle çekimler bu kadar ya
Profilini güncelledin çekimi iptal etti mi seniYok almıştım ben yeni gelenler için dedim onu
Ben atmadimYa Ahmet aklınla mı oynuyorsun kendin silindi ortaya attın Benimki silinmedi diyorsun kiminki silinmiş tek kelime diyorum güncelle çekimler bu kadar ya
Onunki de silinmediAbi rulling silindi dedi ben demedimki agabey
Valla silindi dediler birileri yavOnunki de silinmedi
Lan rafık üstüme niye atıyon nerde demişim 🤣🤣 red yedi dedim bakiye geri yüklendi dedim tineri az çekAbi rulling silindi dedi ben demedimki agabey
Bir de vallahi diyor uyuması lazım bugün yaLan rafık üstüme niye atıyon nerde demişim 🤣🤣 red yedi dedim bakiye geri yüklendi dedim tineri az çek
Tamam işte mallık bendeymis ben bakiye çekim iptalini silindi zannettim benim göz beyin gitmiş gidemde yatamLan rafı üstüme niye atıyon nerde demişim 🤣🤣 red yedi dedim bakiye geri yüklendi dedim tineri az çek
Rafık git yat artık 50 kere yatıcam abi dedinTamam işte bere mallık bendeydim ben bakiye çekim iptalini silindi zannettim benim göz beyin gitmiş gidemde yatam
Abi bu namussuz 1 bin lira uyutmuyorki beniRafık git yat artık 50 kere yatıcam abi dedin
Boşuna demiyoruz bizim mızmıza Türk Hava Yolları yetişirler on parmak on marifetMuro reis sen her konuya nasıl yetisiyorsun her yerdesin yaw sen hiç mi yemek yemiyorsun tuvalette gitmiyorsun😂😂