Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı bestamix | Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
11
Kupon Oranı
3.68

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,137
3,506
113
Kurallar güncellendi mi bilmiyorum değişimi hiç okumadım eğer geçerliyse @Shellac 5 kişiye çekiliş yapacam dedim bu olay artık olmuyorsa bilemiyorum hiç takip etmedim kuralları ? Sıkıntı yoksa bu durumda 5 kişi çekiliş yaparsanız sevinirm mac 10 dk sonra bittikten sonra

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,789
10,829
113
Kurallar güncellendi mi bilmiyorum değişimi hiç okumadım eğer geçerliyse @Shellac 5 kişiye çekiliş yapacam dedim bu olay artık olmuyorsa bilemiyorum hiç takip etmedim kuralları ? Sıkıntı yoksa bu durumda 5 kişi çekiliş yaparsanız sevinirm mac 10 dk sonra bittikten sonra
20 kişi var dost şu an beğenen sen kilit dediğin an kapatıp çekilişi yapar 20 de 5 herkesin şansı artık. 10 kişi 500 yapsan ama daha fazla arkadaş yararlanır bencr

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,347
113
Beklemede açmışsın kanka senin ulasmani ister çekiliş olmaz

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,137
3,506
113
20 kişi var dost şu an beğenen sen kilit dediğin an kapatıp çekilişi yapar 20 de 5 herkesin şansı artık. 10 kişi 500 yapsan ama daha fazla arkadaş yararlanır bencr
Sıkıntı yok öyle de yapılsa olur da kaldırılmış heralde bu olay bilmiyordum pek takip etmiyorum kurallarında bu seferlik yapsa iyi olur 10 kişiye de olur kabul ederlerse 5 de farketmez

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,789
10,829
113
Sıkıntı yok öyle de yapılsa olur da kaldırılmış heralde bu olay bilmiyordum pek takip etmiyorum kurallarında bu seferlik yapsa iyi olur 10 kişiye de olur kabul ederlerse 5 de farketmez
10 olursa daha fazla dost sevinir o yüzden dedim yoksa farketmez tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...