- 3,137
- 3,506
- 113
Ha teşekkürler yok hacı hırs yok bende pek fazla gözümde yok zaman geçsin az harçlık çıksın kupon yapacak para kardan çıksın yeterKazanci dost tekrar hirs yapip kaybetme demek istiyor
Ha teşekkürler yok hacı hırs yok bende pek fazla gözümde yok zaman geçsin az harçlık çıksın kupon yapacak para kardan çıksın yeterKazanci dost tekrar hirs yapip kaybetme demek istiyor
Kazancı diyorumNeyi başkan kazancı mi yok ya verceksek olsam 2 gün beklemezdim de illa bı ufak kupon yapacaz tabi bir miktar
Iyi o zaman dost kazandikca kazanirsin umarimHa teşekkürler yok hacı hırs yok bende pek fazla gözümde yok zaman geçsin az harçlık çıksın kupon yapacak para kardan çıksın yeter
Valla hacı kumarci adam kumardan vazgeçebilmek için en az bı 5 10 milyon kazanmasını lazim diye düşünüyorumKumarci adam durur mu illa birşeyler yapacak![]()
5 10m kazanirsa daha cok oynar kazandigi icinValla hacı kumarci adam kumardan vazgeçebilmek için en az bı 5 10 milyon kazanmasını lazim diye düşünüyorum
Onu kazananda devam ediyor kankaValla hacı kumarci adam kumardan vazgeçebilmek için en az bı 5 10 milyon kazanmasını lazim diye düşünüyorum
2/3 kafi banaValla hacı kumarci adam kumardan vazgeçebilmek için en az bı 5 10 milyon kazanmasını lazim diye düşünüyorum
20 kişi var dost şu an beğenen sen kilit dediğin an kapatıp çekilişi yapar 20 de 5 herkesin şansı artık. 10 kişi 500 yapsan ama daha fazla arkadaş yararlanır bencrKurallar güncellendi mi bilmiyorum değişimi hiç okumadım eğer geçerliyse @Shellac 5 kişiye çekiliş yapacam dedim bu olay artık olmuyorsa bilemiyorum hiç takip etmedim kuralları ? Sıkıntı yoksa bu durumda 5 kişi çekiliş yaparsanız sevinirm mac 10 dk sonra bittikten sonra
Beklemede açmışsın kanka senin ulasmani ister çekiliş olmazKurallar güncellendi mi bilmiyorum değişimi hiç okumadım eğer geçerliyse @Shellac 5 kişiye çekiliş yapacam dedim bu olay artık olmuyorsa bilemiyorum hiç takip etmedim kuralları ? Sıkıntı yoksa bu durumda 5 kişi çekiliş yaparsanız sevinirm mac 10 dk sonra bittikten sonra
O zamanda zaten bırakmazsa insan sonu felaket olur çok örneğini gördümValla hacı kumarci adam kumardan vazgeçebilmek için en az bı 5 10 milyon kazanmasını lazim diye düşünüyorum
Tebrikler dostumSelam 🎁 🎁 🧿. Son maç Milan maçı kalmıştır pazar gunu
Ben 10m vursam bu neden 20m olmasınki diyip devam ederim dostO zamanda zaten bırakmazsa insan sonu felaket olur çok örneğini gördüm
Sıkıntı yok öyle de yapılsa olur da kaldırılmış heralde bu olay bilmiyordum pek takip etmiyorum kurallarında bu seferlik yapsa iyi olur 10 kişiye de olur kabul ederlerse 5 de farketmez20 kişi var dost şu an beğenen sen kilit dediğin an kapatıp çekilişi yapar 20 de 5 herkesin şansı artık. 10 kişi 500 yapsan ama daha fazla arkadaş yararlanır bencr
Youtube'da bir çok örnegi var reis büyük oynamamak her zaman ıyıdır herkesın butcesı farklı tabıO zamanda zaten bırakmazsa insan sonu felaket olur çok örneğini gördüm
10 olursa daha fazla dost sevinir o yüzden dedim yoksa farketmez tabiSıkıntı yok öyle de yapılsa olur da kaldırılmış heralde bu olay bilmiyordum pek takip etmiyorum kurallarında bu seferlik yapsa iyi olur 10 kişiye de olur kabul ederlerse 5 de farketmez
10 kişi 500 iyidir Bestami dostBeklemede açmışsın kanka senin ulasmani ister çekiliş olmaz