- 3,134
- 3,504
- 113
Hangisi riskli senceBol şans , fakat bu kuponun gelme ihtimali çok düşük
Arsenal 3.0 yada 4.1
Liverpool 4.0
Milan 3.0 yada 3.1
Olmazmi hayalimdenn böyle gecti
Hangisi riskli senceBol şans , fakat bu kuponun gelme ihtimali çok düşük
Hayallerin gerçek olsun sende bizde mutlu olalım 😄Hangisi riskli sence
Arsenal 3.0 yada 4.1
Liverpool 4.0
Milan 3.0 yada 3.1
40kere aynı seyi konusunca oluyormuş 40 kere bolsans denildiğinde belki rahatça gelir buraya paylaşmak iyi oluyor😅Hayallerin gerçek olsun sende bizde mutlu olalım 😄
O zaman tekrardan bol şanslar 😄40kere aynı seyi konusunca oluyormuş 40 kere bolsans denildiğinde belki rahatça gelir buraya paylaşmak iyi oluyor😅
Gönlünden geçtiği gibi olsun dostum ☘ 🙏🏻Hangisi riskli sence
Arsenal 3.0 yada 4.1
Liverpool 4.0
Milan 3.0 yada 3.1
Bol şanslar,Cümleten hayırlı hafta sonu dilerekten , herkese bolsans dilerim . Paylasimdaki kupon gelirse 10 kişiye 1K toplamda 10k çekiliş ayrıca çekiliş dışında çekilişte çıkmayanlar arasında 1er k 5 kişiye de kendim yorumlardan seçeceğim , toplamda 15k maçlar 2 farkla alması gerekli handikaplidir.. kazanilirsa kripto ile gönderilecektir , gönderimler kripto hesabı olmayanlar için duruma göre o anki farklı imkanlar ilede gondermeye çalışacagim. Ekli dosyayı görüntüle 905910
Sence hangileri zor olanBol şanslar,
Zor ama imkansız değil
Arsenal ve milanSence hangileri zor olan
ikisinden de korkmuyorum liverpoolu bir aldirayim gerisi kolayArsenal ve milan
Evermatix sitelerde pek olmuyor holiganda mesela neyse oynamışsın artikKacakta dayanamıyorum bozduruyorum bozdur olmayan sağlam site de pek yok bozdur olmayan site lazım bana
Bol şanslarCümleten hayırlı hafta sonu dilerekten , herkese bolsans dilerim . Paylasimdaki kupon gelirse 10 kişiye 1K toplamda 10k çekiliş ayrıca çekiliş dışında çekilişte çıkmayanlar arasında 1er k 5 kişiye de kendim yorumlardan seçeceğim , toplamda 15k maçlar 2 farkla alması gerekli handikaplidir.. kazanilirsa kripto ile gönderilecektir , gönderimler kripto hesabı olmayanlar için duruma göre o anki farklı imkanlar ilede gondermeye çalışacagim. Ekli dosyayı görüntüle 905910
Şansin bol olsun.Cümleten hayırlı hafta sonu dilerekten , herkese bolsans dilerim . Paylasimdaki kupon gelirse 10 kişiye 1K toplamda 10k çekiliş ayrıca çekiliş dışında çekilişte çıkmayanlar arasında 1er k 5 kişiye de kendim yorumlardan seçeceğim , toplamda 15k maçlar 2 farkla alması gerekli handikaplidir.. kazanilirsa kripto ile gönderilecektir , gönderimler kripto hesabı olmayanlar için duruma göre o anki farklı imkanlar ilede gondermeye çalışacagim. Ekli dosyayı görüntüle 905910
Liver burdan vermez Arsenal gelirse yarına işimiz güzel olurikisinden de korkmuyorum liverpoolu bir aldirayim gerisi kolay
Aynen dostum bakalım Arsenal bir gol daha diyelimLiver burdan vermez Arsenal gelirse yarına işimiz güzel olur