- 3,140
- 3,507
- 113
Bol şanslar dilerim 🙏Biraz sürpriz ama kismette varsa gelir ,Bu kupon. Kazanirsa 8 bin kusurati 9 kişiye dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 873443.
Bol şanslarBiraz sürpriz ama kismette varsa gelir ,Bu kupon. Kazanirsa 8 bin kusurati 9 kişiye dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 873443.
Bol şansBiraz sürpriz ama kismette varsa gelir ,Bu kupon. Kazanirsa 8 bin kusurati 9 kişiye dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 873443.
Biraz süpriz olmuş kanki okadar banko yapmasaydın yaBiraz sürpriz ama kismette varsa gelir ,Bu kupon. Kazanirsa 8 bin kusurati 9 kişiye dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 873443.
Hahaha herkes var üst oynayıp duruyor bende tersini yapım dedim😅0.5 alt yerine baska macada kirmizi kart koysaydin keske dost , bu salaklar karsi kaleye atamasa bile kendi kalesine atarlar en kötü
Bol şansssBiraz sürpriz ama kismette varsa gelir ,Bu kupon. Kazanirsa 8 bin kusurati 9 kişiye dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 873443.
Bol sansBiraz sürpriz ama kismette varsa gelir ,Bu kupon. Kazanirsa 8 bin kusurati 9 kişiye dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 873443.