- 13,990
- 15,056
- 113
Yok la bilmiyorum gerçekten en son geçen sene 100₺ ye 300 oran tutturdum iddaada vbette inan anlamam 😆😆😆😂Yaw dalga gecme bizimlen sen bilmiyorsan bizde bilmiyoruz o zaman puhaha
Yok la bilmiyorum gerçekten en son geçen sene 100₺ ye 300 oran tutturdum iddaada vbette inan anlamam 😆😆😆😂Yaw dalga gecme bizimlen sen bilmiyorsan bizde bilmiyoruz o zaman puhaha
Slotcusun o zman puahaYok la bilmiyorum gerçekten en son geçen sene 100₺ ye 300 oran tutturdum iddaada vbette inan anlamam 😆😆😆😂
Kitabını yazdım o konuda iyiyim 😎Slotcusun o zman puaha
Bende gecen sene çok denedim kitap yazarım dedim konu başlığı ben oldum ole güzel işte slotlar puahaKitabını yazdım o konuda iyiyim 😎
Beni bu Aralık ayında çok sağlam s2kti slotlar şubattan Aralık ayına kadar full kazançtı bu ay gel buraya dedi aldılar geriBende gecen sene çok denedim kitap yazarım dedim konu başlığı ben oldum ole güzel işte slotlar puaha
Durak noktası olması lazım yoksa slotta bende 3 5 atıp 20 olmasına rağmen yetinmeyip devam edip çok defa kasayı sifirladigim olmuştur dostBeni bu Aralık ayında çok sağlam s2kti slotlar şubattan Aralık ayına kadar full kazançtı bu ay gel buraya dedi aldılar geri
Bu ay öyle oldu 30 çektim verdim 1 saat sonra sonra 1 attım 35 çektim ertesi günü 3 k kala tekrar 25 çektim verdim aldım verdim işlem hacmi 680 bin cepte var 680 lira nasıl iş anlamadım 😂😂😂Durak noktası olması lazım yoksa slotta bende 3 5 atıp 20 olmasına rağmen yetinmeyip devam edip çok defa kasayı sifirladigim olmuştur dost
Allah sonumuzu hayır etsin valla ne diim hepimiz ayni durumdayızBu ay öyle oldu 30 çektim verdim 1 saat sonra sonra 1 attım 35 çektim ertesi günü 3 k kala tekrar 25 çektim verdim aldım verdim işlem hacmi 680 bin cepte var 680 lira nasıl iş anlamadım 😂😂😂
Bol şanslarBir gece rolingi deneyelim belki şansımız açılır
Hobaa 😍😍 şansın bol olsun yavrum
Talibim pauah bolsans ama İtalya ligine ust almak iyi fikir değildir gerçi sen bilmediğin için daha kolay gelir puaha
Sağol çiçeğim 🥳🥳Hobaa 😍😍 şansın bol olsun yavrum
İlk yarıdan tamam burası desem ne dersin bana merak ettim dostum ☘ 🙏🏻
🤭😍🙏🏻Sağol çiçeğim 🥳🥳
Ben 700 ü 1300 yapmak için 700₺ risk etmem en temizi ya 3-4 katı verecek ya hiç 700₺ yi 1300 e uğraşsam niye 90 dakika maç takip ediyim slotta 5 betten balıkçıda olur zaten 😂😂Talibim pauah bolsans ama İtalya ligine ust almak iyi fikir değildir gerçi sen bilmediğin için daha kolay gelir puaha